Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Új közellenség!

2011.01.08. 12:14 Member

Bizony, a média (= RTL/TV2) újabb butító, agymosó förmedvénnyel próbál rávenni bennünket a fogyasztói és hedonista magatartásra, és minden este erkölcsbe és jóízlésbe ütköző szennyműsort hajít a gyanútlan nézők arcába. Valami ilyesmin pöröghet a más témát alig találó Jobbik és a meglehetősen KDNP befolyású IKSZ.

Bevallom, jómagam az első két szériáját még szerettem a sorozatnak, viszonylag érdekes személyiségeket válogattak össze és azért elő-elő fordult, hogy viccelődtek, ökörködtek, egy szóval le tudták foglalni magukat. A harmadikat szinte 100% kihagytam, az újból is csak a netmentes albérletben sikerült 1-1 adást elkapnom. Gyanúsan megrendezett az egész, minden "most először a VV történelmében" zajlik, folyamatos a depi, a másik furkálása, gyanúsan magas a szexuális töltet, a szavazatok manipulálása sem elképzelhetetlen. Hosszabban és szebben azt kívántam kifejezni, hogy ez egy SZ@R. Mondjuk ha lesz 5., tuti, hogy jelentkezem, ingyen kaja, szállás, fűtenek rám, talán az arcomat is megismerik az országban. :D

Ellenben furcsállom a párt és a keresztény szervezet azon fellépését, amit minden 3. szakmunkással és minden 5. diplomással szemben kívánnak érvényesíteni. Nem szeretem ezt a "megmondom, hogy mi a jó neked" hozzáállást, mind azoknak, akik komolyan érdeklődéssel nézik, mind a tipikusan magyar "nézem és fikázom" emberkéknek valamiért fontos ez a műsor, vélhetően kiengedik a gőzt, amit a 8 óra bérért 12 órát robotoló munkási, a státuszvesztett közalkalmazotti és a létbizonytalansággal vezető köztisztviselői lét jelent, nem is beszélve az álláskeresés és a szürke hétköznapok előli menekülésről. Őszintén, ha családi filmek, mélymagyar regék és istentisztelet menne nonstop esténként, mivel volna jobb? Mivel volna kevésbé agymosó ez a "keresztyén óvó szeretet" (ami gyakran a kisebbségi kultúrák ellen hangol)?
Másrészt konzervatív jobboldali felebarátaink MÁR MEGINT hibáztatnak valamit a saját gyökérségünkért (ajánlom figyelmükbe az American Dad!! idevágó epizódját ("A Smith in the Hand")), pontosabban hogy a kapitalista életvitel mellett akiknek egyáltalán volt lehetőségük családot alapítani (a korombelieket elnézve nem sokaknak lesz), a gyerekekre nem képesek 24/7 ügyelni és megbeszélni velük a látottatakat, még mielőtt téveszméik alakulnak ki és bizonyos élvezetek idő előtti elsajátításától érzik magukat felnőttnek. Szóval újfent ködösítünk, hangolunk valami ellen, magunkat szentként tiszteljük, eltereljük a figyelmet a valódi problémákról. De ez rossz konzervatív szokás, inkább azt mondjuk a fiunknak, hogy a csitt-csatt bűn és szőrös lesz a tenyered tőle ahelyett, hogy elmagyaráznánk neki, hogy csinálja, de jóízlés keretein belül, megakadályozni úgysem tudjuk benne. Végeztem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média való világ iksz

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr712569346

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VIKSZ, avagy a ValóVilág Ifjúsági Kereszténydemokrata Szemmel 2011.01.10. 09:40:23

Inkább nem állok be az „én ugyan sose nézem, de azért f..ázom” kommentelők népes, ám egyre hiteltelenebb táborába. Bevallom, én néha nézem. Hol öt percet, hol tízet, amikor éppen megakad rajta a távirányító (ill. a szemem). Tovább a maga fe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása