Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Szolidaritási tüntetés Lázár János mellett

2011.03.24. 17:13 Member

Jól olvastátok, a "Magyar Milliárdosok Országos Szövetsége" szolidaritási tüntetést szervez Lázár János (Fidesz) mellett.

Sokan nyavalyogtak, hogy el sem olvasták az ellenzékiek azt a bizonyos jegyzőkönyvet (konkrétan erre lehetőségük sem lett volna, mert Hódmezővásárhely azokat nem teszi online közzé), ezért mit fújunk, amikor nem is a szegényeket, hanem a megélhetési politikusokat fikázta. Hát kérem, a szavait azon önkormányzati képviselőknek idézte, akik számára jelent valamit a megélhetésben az a 70 ezer forint, amit tiszteletdíjként kapnak, vagyis az embereket felosztotta érdemesre és érdemtelenre, a maga pökhendi, arrogáns stílusában. És ez nem az első húzása volt!
Remélem mindenki emlékszik még az Audi A8 történetére, vagy a szégyenlistára, amin a kuruc.info stílusában a polgármesteri hivatal ajtajára kitette azok címét és telefonszámát, akik visszautasították a közmunkát, ezzel az adatvédelmi törvényt és a hamarosan megszűnő adatvédelmi ombudsmant köpte szembe. Szóval az én kedvenc Fideszes képviselőm, a frakció vezetője szerintem megérdemel egy barátkozást az istenadta nép részéről, akinek lassan már a holttestéből sarjadó füvet legelészik.

Sajnos a tüntetés hétfőn lesz, én meg vidéki vagyok és nem éppen vezető beosztású, szóval aki BP-t tartózkodik, adja át az üdvözletemet a legnagyobb magyarnak! Végeztem.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz lázár jános

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr402768511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása