Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Cigány katonai tábor?

2011.04.30. 17:39 Member

Egy kedves kolléga linkelt egy önmagában rettentően torzító információt, ezért megmagyaráznám azt azoknak, akik hajlamosak ilyenkor rosszra gondolni.

A Honvédelmi Minisztérium fegyverhasználatra oktatja a cigányokat

A Honvédelmi Minisztérium a napokban bejelentette: az Országos Roma Önkormányzattal együttműködve katonai tábort szervez: kizárólag cigányoknak. "Gyere velünk Tatára és a számlára se legyen gondod" - szól a felhívás.
 

Ajjaj, ez azt jelenti, hogy felfegyverzett "cigányhordák" irtják majd szegény magyarokat, állami kiképzéssel??
Fenét, csak már megint tombol a demagógia. Adott egy pályázat, ami a gimnázium 11. és 12. osztályába járó, valamint érettségizett, 20 év alatti cigányokat szeretnének a rendvédelemre és a fegyveres erőre motiválni. Az alapvetően egy nagyon jó kezdeményezés, teljesen alulreprezentáltak ezekben a körökben, és egy cigánysoron felnőtt jobban fogja ismerni a helyi problémásabb családokat, valamint helybéli törvényes őrként nyugalmat hozhat a kiszolgáltatottak életébe. Ellenben persze lesznek, akik úgy állnak hozzá, "biztosan a saját fajtáját nem bünteti majd", ilyen primitív majmok lesznek mindig, akiknek egyszer az a baj, ha van sapka, egyszer meg az, ha nincs.
Tovább nem tudom, hogy milyen létszámmal találnak alkalmas alanyt a pályázathoz. Körbekérdeztem a helybélieket, és tudvalevő, hogy inkább a lányok szokták köreikben letenni az érettségit (aztán a tanulmányokat ott abbahagyni), de a településemen nem tudok hasonlóról. Végeztem.

Szólj hozzá!

Címkék: katonaság cigányság

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr472867260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása