Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

"Ha nem változtatunk irányt,

2011.06.16. 13:57 Member

...alighanem oda jutunk, ahová tartunk." Ezt egy bölcs közgazdász mondta, akinek a neve sehogyan sem jut az eszembe. :)
Ugyanis a Viktátor és holdudvara egyre európaiatlanabb lépéseket tesz meg hatalma bebiztosításáért, és mégis a tömeg csak pang. Lenin is megmondta, hogy a süketnél csak az a rosszabb, aki nem akar hallani.
A rendvédelmiek frappáns bohóctüntetését feletteseiken át hiúsították meg, azon a napon mindenki a közbiztonságért szolgál majd, mobiltelefon nélkül. De hogy tovább vadítsák az eddigi helyzetet, a koncepciós perek is visszatérnek, a gyilkosságokat és nemi erőszakokat leszámítva nem lesz kötelező ügyvéd mellett kihallgatni a gyanúsítottat!
De még tovább mennek, a négy új alkotmánybírát a szokásos kétharmados többséggel úgy választották meg, hogy abból az egyik, Pokol Béla jogász uram az a fazon, aki ellenezte anno a halálbüntetés eltörlését és több raaszista kijelentést tett, és aki végig az alkotmánybíróság ellen küzdött, és Balsai István, akinek nincsen meg a 20 évnyi jogász karrierje és aki részt vett az alkotmánybíróság jogkörének csorbításában. Így már 6 Fideszes ül az Alkotmánybíróságban, az elnököt hamarosan megválasztja közülük a parlament. Ezennel kijelenthető, hogy még 12 évig legalább nem hozható olyan törvény, ami a Fidesznek nem tetszene, hiszen a tisztségüket is megnyújtották!
Irányt kell változtatunk. És a mai nappal azt mondom, korábbi tételeimet megcáfolva, hogy van az az állapot, ami ellen már nem bűn az erőszakos megdöntés! Hogy már elértük-e azt a szintet, ki-ki döntse el maga. Végeztem.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orbán viktor diktatúra

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr542989299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása