Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Kampányoltunk a helyi piacokért

2011.06.25. 18:47 Member

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az országot megvásárolja Kína, az alkotmánybíróságot megtöltik narancskrémmel, Rogán Antal megkönnyíti a céges korrupciót, de mi ennek ellenére is kint állunk a szikrázó napsütésben és összehasonlíttatjuk a fesztiválozó jónéppel a háztáji csodafincsi és a teszkós rémálom zöldségeket és meggyet, hogy azért érezzük a különbséget!

A hipermarketek termékeinek árában benne foglaltatik a külföldi termelés, a szállítás, a tárolás és a helyi alkalmazottak ára is a profit felett, akkor meg miből lehetnek? D: Cserébe a helyi termelők tönkremennek, a helyi piacot fenntartó vállalkozóval, a mezőgazdasági szakmunkásokkal és idénymunkásokkal egyetemben, akik mehetnek árufeltöltőnek, ahol a "gazdájuknál" kedvezményesen vásárolhatnak, így a pénz zsebből zsebbe megy. Kell ez nekünk? Vissza akarjuk fizetni a gyógyszerkasszának azt, amit az akciókkal nyerünk?

2 komment

Címkék: dunavecse

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr673014309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2011.06.29. 09:13:34

Én sem vagyok oda a Tesco és egyébb borzadájokért, de nem adóztatták meg már őket és most ezért sírnak a "multik"?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.06.29. 17:26:43

@Mangekyo22: Különadóval a bankokat sújtották, amit helyeslek, mivel ha csődhelyzet áll fenn, szoktak kapni bankmentő csomagot, most legyenek szívesek ők is hozzájárulni a bulihoz.

A Tesco a legkeményebb befolyású Magyarországon, de a CBA és a Coop csalóka. Ezeknek az ereje a kis lélekszámú településeken koncentrálódik, ahol lassan minden üzletet megvásásolnak, így az egész településen monopol helyzetben lesznek. Globalizáció kis lépésekben.
süti beállítások módosítása