Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

SZIJJÁRTÓ MINT FRAKCIÓVEZETŐ??????

2011.10.10. 18:55 Member

Tudom, nem szép dolog, hogy éjjel-nappal a Fideszt oltom, de most álljunk meg egy szóra.

Nagy levegő...

Szijjártó Péter...

Mint frakcióvezető...

 

Szijjártó Péter...

Mint frakcióvezető...

Megnéztem a dátumot, október 10.-e van, hacsak a narancsnaptárban nem ez a bolondok napja...

Halálkomolyan kérdem én, találhattak volna olyan embert ebben a pártban, akinek kevésbé van saját véleménye? A zemberek csitítója, a hazugságok összehangolója, Viki hasbeszélője? Komolyan, volt egyetlen mondat is, amelyik önszántából hagyta el a száját?

Látszik, hogy a Fideszben is áll a törésvonal, Viktor pedig be szeretné biztosítani magát, ezért kell a meghosszabbított kéz.

Szijjártó Péter a tökéletes politikus prototípusa. A budapesti közgé egyetemről, mindössze négy évnyi tagság után, 2002-ben repült az országgyűlésbe, egyetlen percet sem dolgozva a munkaerőpiacon. Persze vezette a Fidelitas-t, volt önkormányzati képviselő, volt a győri szervezet elnöke. Aki teheti, a dunaújvárosi főiskolán vegye fel a Politikai és kormányzati kommunikáció kurzust és vonja már kérdőre, hogyan alkothat véleményt (hülye vagyok, neki olyan nincs) egy olyan társaságról (munkások, parasztok, stb., a dolgozó emberek), akiknek világában egy percet nem töltött el?

3 komment

Címkék: fidesz szijjártó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr173292415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2011.10.11. 19:20:01

Elcseszted a címet, barátom. A helyes: Orbán Viktor mint frakcióvezető.
Én azon se lepődnék meg, ha Szíjjártóról kiderülne, hogy egy robot, melyet Kedves Vezetőnk irányít távirányítós kisautó módjára.
süti beállítások módosítása