Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Jól kiszúrtak a Krisnásokkal

2011.12.04. 19:31 Member

Nem szeretem a különféle egyházi formációkat,  különösen a kisegyházakat nem, mivel rendkívüli módon korlátozzák az emberi szabadságot, érzelmi függést alakítanak ki és az ebbe szocializált utódok számára nincs kiút. A krisna híveket biztosan ismeri mindenki, adományokat gyűjtenek és ingyenkonyhákat adnak hol hajléktalanoknak, hol a Sziget fiataljainak.

De miért is védem most őket? Azért, mert egy bazijól működő ökoközösségben éltek, harmóniában a természettel, erre jön ez a Fidesznek nevezett kereszténynek álcázott kommunista párt, mely szépen beállamosítja a földeket, elvéve családok megélhetését és újabb értékes magyar földet kiszolgáltatva az azt semmi becsben nem tartó nagytőkéseknek. Inkább műveljék és gondozzák földjeinket "szelíd szektások", mintsem a vadkapitalizmus és a nagybirtokos termelés szipolyozza ki azt az utolsó cseppig.

Sajnos a kékbőrű furulyás feminim fiú nem fog segíteni rajtuk, de talán lesznek párak, akik a krisna hívek mellé állnak és megmentik a Haza kincsét, amit a Fidesz különféle vezetői sorra vásárolnak meg (különös tekintettel Pintér Sándorra) az arra érdemesek elől.

A fő kérdés, mi lesz, ha törvényi úton nem történik rendezés. Ki vegye meg a földet? Magánszemélyek? Vagy a település? És ez utóbbi adja bérletbe?

2 komment

Címkék: egyház krisna

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr723437251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

White SeeD 2011.12.04. 21:00:18

Átíratni magánszemélyre nemigen tudják mert rakat pénz lenne az illeték amit nem tudnának kifizetni.

Majd mennek tüntetni. Kíváncsi vagyok melyik módszerrel fogják megakadályozni.Már várom a tehénnel behajtani tilos táblákat a megfelelő helyekre, mint ahogy annó leszerelték a traktoros tüntető gazdákat.

btw én nem értem miért pont ezt nem engedélyezték. Jó, tiltsuk be az adókerülésből létrejött egyházakat, de ez azért még sem az.
krisna.hu/images/bacsikerem1.png

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.05. 13:06:46

Az egyháztörvény alapvetően a XIX. században hatályos egyházi törvényen alapul, ott voltak név szerint meghatározva ezek az egyházak, de a lobbi iszonyatosan erős volt, ezért az anno elfogadott jehovák nem, de a ma imádott hitgyüli megkaphatta az egyházi titulust. Ez csak lobbi volt, semmi több.

Érdekes kérdés, hogy bármelyik kerület szabályozza-e rendeletében a haszonállatok utcai jelenlétét. Én mindenhol csak az ebekkel való b@szakodást látok.
süti beállítások módosítása