Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Még egy államférfi kormányunkban

2012.02.17. 07:53 Member

Ki lehet ez a fáradhatatlan zsenge politikus palánta, aki máris Dajcstomi és Kocsis Máté babérjaira tör? Hogyan lehetséges, hogy kizárólag jogi tanulmányok elvégzése után (amit a mai felsőoktatási koncepcióval jó eséllyel csak költségtérítéses formában végezhetne, ha ragaszkodna Szegedhez) ekkora bölcsességre tett szert?

Először is körberöhögte az éhségmeneteseket azzal, hogy követeléseiket teljesítve munkával (hólapátolással) és kenyérrel várta őket. Ez már nálam eleve az arisztokrata cinizmus mérője (azt hiszem, méltán nevezhetek arisztokratának egy majdnem két millát havonta hazalapátoló alpolgi és országgyűlési képviselő öszvért), de ő megfejeli ezt azzal, hogy 47e forintból meg lehet élni. Úgy látszik, Zsiga Marcell (hogy végre a Mars istenre utaló keresztnevét és sokszor cigányosnak vélt Zsigmond becéző vezetéknevét is leírjam) tényleg csak fényképről látott szegénységet és Miskolcon is kerülte a súlyosabb negyedeket, máskülönben ekkora baromságot nem állítana ilyen élelmiszer és benzinárak, valamint ilyen eldurvult devizaárfolyam mellett. Érdemes volna elolvasnia a Nívó blogot, ahol a szerző bevállalta, hogy minimálbérből kíván megélni (pontosabban fizetése minimálbér fölé eső részét zárolja), és már az első hónapot nagy küszködések és lemondások árán élték túl családjával. Marcell is bevállalta, hogy kibírja 47e-ből, de mivel a Fideszben láthatóan csak lojalitást mérnek a kinevezéskor, az ütődöttje még jól bevásárolt két taxinyit (!), mielőtt a nagy aszkétizmusba belefog. Tehát mindenki más menjen a start vonalhoz, én a cél előtt 3 méterrel indulok?

Tényleg nem értem, honnan szedtek össze ennyi idiótát, aki hibát hibára halmoz. És a legszörnyűbb, hogy néhány morgáson túl semmi reakciót nem látok, annyira érzéketlenné váltunk már az ilyen mérhetetlen sértésekre is, hogy félelmetes. Mintha elkülönült volna a politikai elit és a tisztességes emberek világa, és utóbbiaknak tisztes feladata volna, hogy néhány elejtett panaszt leszámítva megtűrjék a alhasszalonnájukból méretes darabokat kivájó ingyenélőket, akik mint láthatjuk, egy általános iskolát is befejezettől is szégyenletes marhaságokat képesek mondani.

És szereti az ürge a kuruc kort. Pedig mekkora labanc.

5 komment

Címkék: fidesz zsiga marcell

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr134122565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

White SeeD 2012.02.17. 20:32:39

Azt nem értem, ha ilyen buggyant minek nyilatkozik? A nyalásból elkövetett hibáiért úgy sem fogják túlzottan előszedni, max lesz egy kis ejnyebejnye zárt ajtók mögött. Szegény riporterből pedig hamarosan munkanélküli provokátor lesz...

A parlament összetételére meg ráférne pár nemdiplomás reális élettapasztalattal rendelkező emberke.

(btw, az a kamublog amit csináltak neki egész jó, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt csap le rája a cenzúra)

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.17. 20:41:02

@White SeeD: Ja, hogy csak kamu blog?? Pedig annyira hihetőnek tűnt a nyilatkozata után. :(

"A parlament összetételére meg ráférne pár nemdiplomás reális élettapasztalattal rendelkező emberke."
Az a gáz, hogy sok nemdiplomás van ott, miként a szoci bábparlament is tele volt velük. Itt egyszerűen a személyiség dönt, Kapus Krisztián 12 diplomás és egy fasz, Németh Lászlóné még diploma nélkül az. :)

Acchan 2012.02.18. 17:01:18

Először azt hittem, igazi a tumblr, de aztán én is rájöttem, hogy ez a kis pöcs meg sem próbálná... Inkább a szokásos "Lejáratnak! Segítség!" lapot húzza elő, és mindenki mást hibáztat, ahogy "trú" fideszeshez illik.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.18. 17:34:39

@Dr. Coyotina: Újabb bizonyíték, hogy a média még mindig szoci elmúltnyolcév rabiga alatt sínylődik.
süti beállítások módosítása