Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

OMGZ WTF Magyar Családtudományi Társaság

2012.02.25. 10:11 Member

Itt már megint valami ökörség készül. Nekem a "tudomány" szó is erős a névben, a társaság helyett is inkább "csürhe" volna talán a megfelelő.

Már megint elindultunk vissza az idő kerekén és természetesen a tiltás és a csoport szűkítése a két eszköz, ami elhozhatja az erkölcsös jövőt. Talán ez a múltromantika az, ami miatt nem tudunk felzárkózni gazdaságpolitikában, mert ott is unortodoxnak kell kell lenni.

Nagyon zavaró, hogy a házasságot két ellentétes nemű egyén kapcsolatának tekinti, sokkal gázabb, ha vérfertőzés veszélye (unokatestvérek) áll fenn, amit mondjuk az USÁ-ban majdnem az államok fele tolerál. Meg én előbb adnék gyereket két "buzinak", mint két alkoholistának.

A házasság előtti szexnek nem maga a ténye a rémes, nézze csak meg ez a tudományos társaság, hogyan működnek a házasságok az olyan szektákban, ahol tényleg tiltják az ilyesmit, pl. krisnások. Nagy hányaduk sikertelen, sajnos az emberbe bele vannak kódolva a biológiai igények és ha a nászéjszakán derül ki, hogy valami nem megy, alá is van ásva a kapcsolat. A valódi baj a mennyiséggel és a mikénttel van, az össze-vissza/fűvel-fával valóban kb. a táplálkozás igényszintjére üresíti ki a mai fiatalságnál a nemi életet, túl korán és túl nagy hévvel esnek neki a jövő generációja.

Az élettársi kapcsolatot meg eleve nem értem, miért szidják (kevesebb bevétel az egyháznak?), olyan kötelezettséggel és procedúrával jár, amit értelmes ember igyekszik elkerülni, másrészt meg olyan követelményeket támaszt a magyar törvénykezés a házassághoz, amelyeket az "eltérő igényűek" nem is teljesíthetnek.

Én megvizsgálnám az MCST-n belül, hányaknak volt meg a szűzhártyája a házassága előtt, valamint az élettársi kapcsolatok számát. A félredugásokat mérni már sokkal nehezebb, a válásokat esetleg. :)

5 komment

Címkék: család fidesz szex

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr864200812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.02.27. 18:44:45

Ez a "házasság előtti szex"-től való kifakadás inkább az ázsiai országokra jellemző. Azon meg már meg sem lepődök, hogy a "feneketlen szabadság hazájában" már azt is lesz**já... elnézést, "tolerálják", ha két testvér vérfertőzött gyereket csinálnak...

Az EU meg nem tudom, miért állítja azt, hogy a Fingesz találta ki, hogy a házasság csak ellentétes neműek köthetnek, amikor már 1989 óta így van benne az alkotmányban. Akkor miért nem zavarta őket...

Mindenesetre ez a "MCsT" érdekes, várjuk meg, mi lesz belőle: vagy valami, vagy meg röhögés... ;)

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.27. 18:58:22

@Mangekyo22: Azért egy 1989-es és egy 2011-es alkotmányt nem hasonlítanék össze, elvégre előbbi egy diktatúra végén született az ellenzékkel együttműködve, utóbbi meg... egy jelenlegi diktatúrában, másrészt húsz év alatt lehetett volna nyitni, ehelyett jobban zártunk.

Mangekyo22 2012.02.27. 19:09:15

@Member: De hát ha ugyanaz maradt, ami az "előzőben" volt szóról-szóra... Ha meg annyira fontos volt, miért nem szólt ránk az EU "akkor", hiszen elegen lettek voltak, hogy megváltoztassák a törvényt.

Azt azért kihagytad, hogy az MSZP, ami az MSZMP "utód pártja" (valójában ugyanaz, de mellékes) kritériumokkal egyeztek csak bele (kommunizmus bűnökért nem lehet senkit felelősségre vonni), és még úgy is inkább volt egy "na dobjunk össze ezt meg azt", mintsem igazi alkotmány... mondjuk a jelenlegi sem az, de az már mellékes.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.27. 19:45:31

@Mangekyo22: Az alkotmánymódosításhoz 2/3 egyedül Horn idejében volt, ők valóban nem éltek a "liberalizálás" lehetőségével, később amikor a lehetőség felmerült, az ellenzék leszavazta az egyenjogúsítást. Sajnos az adok-kapok az elmúlt 20 év elitjének fontosabb az elvekné.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.03.07. 14:20:03

Kényszer házasságok!!!

Néhány hete kering egy nyílt levél, és a feladója szerint, szinte minden hazai nyomtatott és netes újság, televíziós és rádiós csatorna, továbbá társkereső irodák is megkapták. Tanulságos.

Az én e-mail címemre kifestés és ki xxx-elés nélkül konkrét személy, cég és honlapcímekkel érkezett. Viszont az általam levont tanulság miatt ezekre nincs szükség, ezért azokat azonosíthatatlanná módosítottam. Megdöbbentő, hogy milyen jogi anomália már ez. El lehet húzni egy válás, két embert összekötő jogi részét, a vagyoni megosztástól függetlenül évekig. Ezzel megakadályozva, hogy a másik ember újra és remélten már sikeres házasságban élhessen és házasságban vállalhasson gyereket. A házasságok egyre csökkenő számát maga a törvényhozási és iGazság szolgáltatási rendszer hibái okozzák.

ige.blogger.hu/2012/03/05/kenyszerhazassag
süti beállítások módosítása