Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Bözsi jól oda fog vágni

2012.04.04. 10:46 Member

Miután dicső államférfijaink elfogytak, a mindösszesen 28 évet megélt önostorozó magyar szent asszony nevét tették rá az új szociális kártyára. Amennyiben az index információi pontosak, és a hajléktalanok is jól informáltak (tőlük tegnap hallottam), a volt monoki polgármester, Szepessy Zsolt megnyugodhat, egy egész kormány dolgozik életművének befejezésén.

Egy ilyen utalvány katasztrofális következményekkel járna, ezek egyiket települési szintű, a kedvezményezett vállalkozóknál lehet levásárolni a cuccot, a többiek tönkremennek. A másik, ami legalább ennyire kellemetlen, hogyha egy ilyen kártyán kapják a pénzüket a rászorulók, jó eséllyel nem tudják a hajlékkal rendelkezők fizetni a rezsit, ahogyan az átmeneti szállón élő hajléktalanok is mehetnek az éjjeli menedékre, ami eggyel alacsonyabb komfortfokozattal jár.

Meg ha valami nem hatékony védelem a játékgépezés és a pia ellen, akkor ez nem az. Ebből többen vállalkozást csinálnak majd, nyolcezerért megveszi a tízezres utalványt, neki több cucc jut általa, a szerencsétlen csóró meg ki tudja fizetni a számlát és egyszer be is tud rúgni.

A tömény szeszt csak speciális boltokban szabadna árulni, a koccintóst és a játékgépet magas adókkal kell ellehetetleníteni. A probléma forrását kell kinyírni, nem a szerencsétlen embert nyúzni jobban.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szociális kártya erzsébet kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr94362850

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Családbarát Erzsébet? 2012.04.05. 19:44:52

Brüsszel már eddig is nemtetszését fejezte ki az Erzsébet-utalvány nyíltan diszkriminatív rendszere ellen, ám a kormányt ilyen apróság nem rettenti el, ígyhát április közepéig kell megvizsgálnia Réthelyi Miklós miniszternek, hogyan fizethető ki pénzbel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása