Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Schiffer András Dunavecsén járt

2012.05.11. 16:35 Member

A hónapban az LMP volt frakcióvezetője Bács-Kiskun megyét látogatta meg, Kecskeméten, Kiskunfélegyházán, Baján, és többek között nálunk. Hatalmas hőség volt (vélhetően megtudta a Nap, hogy jön a Bandi, ezért a hét eleji előrejelzéssel ellentétben csak holnap jön a zivatar), ennek ellenére kockáztatták meg a főként idősebbekből álló hallgatók, hogy megvárják a szomszédos településen dédnagyszülei sírját meglátogató képviselőt.

Volt persze egy-két érdekes eset, de elsősorban a mindennapok problémái érdeklik az állampolgárokat és nagyon haragszanak Viktorra. Mondjuk nem csoda, amikor újabb és újabb adók kerülnek kivetésre, teljesen megbénítva mind a lakosságot, mind a gazdaságot. Illetve volt szerencsénk megismerni egy professzort, aki csak véletlenül értesült arról, hogy a környéken járt Schiffer András, ezért szeretem a kitelepüléseket, mert egy-két jó ismerőst mindig szerez az ember.

Helyszínen készült fotók:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Szólj hozzá!

Címkék: dunavecse lmp schiffer andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr974502726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása