Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Könyvajánló: Paksa Rudolf - A magyar szélsőjobboldal története

2012.07.01. 20:19 Member

Hiánypótló mű született, én azt mondom. A szerző nem csak a történelmi, hanem a mai irányzatokat is kellő részletességgel tárja fel, legnagyobb meglepetésemre a zenekarokkal és tagjaikkal, valamint a mai radikális hírportálokkal is kellő alapossággal jár el. Aki tudni szeretné, miként jutottunk el a 1843/44-es országgyűlés első antiszemita hangjaitól a "cigánybűnözés" pártprogrammá emeléséig, annak azt hiszem megéri egy tálca sör árát beruháznia, azt hiszem, sikerült a történésznek csak annyira belemennie a részletekbe, hogy nem szükséges a korszakok ismeretanyagához más forrásokban kutakodni.

4 komment

Címkék: könyv szélsőjobb

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr294622717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csucskany 2012.07.01. 23:21:01

Ezt a könyvet honnan lehet megrendelni?Alexandrában vagy a Lybriben meglehet?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.02. 06:24:40

@Csucskany: Én bookline-ról rendeltem. A fenti két bolttal túl jó tapasztalataim nincsenek, a boltjaikban nem szokott lenni abból, ami nekem kell, Libri-től, ha még friss (ez 2012-es, vagyis igen :)), akkor általában tudsz online rendelni. Néha a Lyrá-ban is kaphatóak.

Mangekyo22 2012.07.02. 14:11:55

Na, ez már sokkal jobb könyv, mint az a másik a "terhes árpádsávos férfival", ami nyílt provokáció volt szinte. De nem csak a borítója, hanem a tartalma is sokkal profibb, mint a másik, melyet mintha az "A Rasszizmus Szívás" készítői írtak volta...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.02. 17:33:11

@Mangekyo22: Ezt azért nem mondanám, Csepeli elég profin kérdőívezett, az interjúzás már bénább volt. Az ő baja valóban, hogy nem elfogulatlan, ez főleg a végén látszik, meg általában a nyilatkozataiban. Mondjuk csodálkozom, hogy nem verték meg a véleményéért. :)
süti beállítások módosítása