Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Meddig terjed a méltányosság?

2012.07.18. 19:53 Member

 Nem lennék szívesen azok helyében, akik a brit bulvárlapnak hála az ügybe keveredtek. Volt egy Képírónk, aki csendőrként élt vissza hatalmával, van egy Biszkunk, aki puha diktatúránk kemény ökle volt és van egy Csatáry-nk, akiről eddig személy szerint nem is hallottam, de a legkeresettebb háborús bűnösök egyike. És jelenleg 97 éves. Biszku Béla kapcsán jegyezte meg Schiffer András ugyanazt, amit a Jobbik Képíró Sándor pere alatt: Korából kifolyólag büntetése méltatlan és erkölcsi normákba ütközik. A büntető végrehajtás ma az elkövetőre koncentrál és megtorol, ezt tenné az el nem évülő bűnt elkövető Csatáry-val is, aki mondjuk úgy, szép kort megért, túlélte a kommunizmust és annak bukását is. Ma elítélése, ami jó eséllyel egy pár éves letöltendő fegyházbüntetés volna, okozna elégtételt bárkinek? Visszahozna bárkit is, akinek halálában közrejátszott? Én ezt tartanám szem előtt. Ha Imrédy Béla és Szálasi Ferenc mellett ment volna a halálba, az úgymond még ésszerű bosszú lett volna, de ma elítélése az én értékrendem szerint nem volna több politikai pótcselekvésként, ez már senkin nem segít.

1 komment

Címkék: holokauszt Csatáry László

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr144664944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2012.07.19. 07:38:50

remélem lefossa majd a bokáját és ott lesz a barna csík a szép kanadai szvetterén meg nadrágján a bírósági teremben miközben sírva összegörnyedve, beszarva szívrohamot kap.
süti beállítások módosítása