Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Izraelről csak a tisztelet hangján szabad szólni

2012.10.26. 11:24 Member

„Tisztelt Képviselőtársaim! Minden vitában csupán a tisztelet hangján szabad szólnunk, amely Izraellel kapcsolatos. Izrael ugyanis az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak. Határozott álláspontom, hogy az Európai Parlamentnek erkölcsi és morális kötelessége lenne minden olyan lépést támogatnia, amely közelebb hozza egymáshoz Izraelt és az Európai Uniót, ugyanis kulturális értelemben Izrael Európa része. Izrael egy olyan állam, amely folyamatosan bizonyítja érettségét az emberi jogok tekintetében is, ezért az Európai Uniónak óvakodnia kellene attól, hogy beleszóljon Izrael belügyeibe. Ezúton is szeretném megragadni az alkalmat, hogy mielőbbi békét kívánjak a Közel-Kelet népeinek.”

„Nyilvánvaló, hogy Izrael a területén fogja alkalmazni ezt a megállapodást. A kompromisszumos megoldás az lehetne, hogy ebben a jegyzőkönyvben nem írják le konkrétan, hogy milyen területekre kell alkalmazni. Ezt nevezik »konstruktív meghatározatlanságnak.« Az EU álláspontja, hogy létre kell hozni egy palesztin államot Kelet-Jeruzsálem fővárossal a Gázai-övezet és a Nyugati-part területén. Ez egy politikai álláspont, amelynek a nemzetközi jogi alapjai hiányoznak. Palesztina sosem létezett a történelem során és a palesztin nép politikai projekció, amelynek hiányoznak az etnikai alapjai. Az egyetlen lehetőség a palesztin állam megteremtésére, ha a PFSZ megállapodik Izraellel, erre azonban nem hajlandó. Nem lenne szabad, hogy az EU-t tevékenységben ez egyáltalán befolyásolja. Az EU tévesen állítja, hogy Kelet-Jeruzsálem és a Nyugati-part »megszállt palesztin terület«. A Palesztina Mandátum-szerződés előírja zárt zsidó települések létesítését Jeruzsálemben és a Jordán-folyótól nyugatra, azaz a Nyugati-parton is. Az Izrael által létrehozott települések így nem mondanak ellent a nemzetközi jognak, csak az EU politikai és jogi határozatainak, amelyek így viszont ellentmondanak a nemzetközi jognak. Ismétlem, ebbe a vitába az EU-nak nem lenne szabad belemennie. Különösképpen azért nem, mert nincs igaza. Ashton tiltakozása az izraeli építkezések ellen alaptalan.” (Mandiner)

"A zsidóság csak egy poros kőtáblát adott az emberiségnek", mondotta anno Csanád barátunk, most még zsidó szabadegyetemre jár és megvédi Izraelt. Kérdés, hogy ő az egyik legzseniálisabb troll a magyar politika egén, vagy csak az egyik legaljasabb, leggerinctelenebb képviselőnk?

2 komment

Címkék: Szegedi Csanád

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr324871223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.10.28. 15:03:25

Csanádi ezt írta? Hallottam, hogy most hirtelen hogy átment "zsidó módba", de azért ezt még én sem néztem volna ki belőle, hogy ennyire átmegy a "gerinctelenség" útjára... Nála már csak Morvai rosszabb az ő "vegyes párt" és "búza védő" múltjával!

Izrael-ről meg annyit, hogy:
1.Soha semmi köze nem volt európához, főleg úgy, hogy egy másik kontinensen van. Még a törökök csak-csak, mert ők átnyúlnak (isztanbul), de az egyiptomiak közelebb vannak európához, mint izrael.
2.Izrael sem volt soha ország/állam, valamikor a második VH után robbantották oda az arabok és muszlimok közé.
3.Az emberi jogok kb annyira érvényesülnek ott, mint anno a régi náci birodalomban: ha nem vagy "közéjük" való, jobb ha rettegsz.

Félreértés ne legyen, én csak magát az "államot" támadtam, mert maguk a zsidók (főleg az izrael területén kívül esőek) abszolút nincs semmi bajom, van néhány jó fej ismerősöm is köztük, akik 100%-san ellenpéldái a "sztereotíp szidóknak".

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.10.28. 19:33:12

@Mangekyo22: Minden kisebbségben élő nemzetiség szinte olyan lesz, mint az őt elnyomók, ha többségbe kerül. Persze vannak kivételek, finnek, szlovének, horvátok, de ugye a szlovák, észt, román, szerb, orosz és nem akarom folytatni népek nem tanulták meg, hogy ez nem a legjobb módszer. :(
süti beállítások módosítása