Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Házasodjatok, kell a pénz!

2012.11.13. 06:18 Member

Más logikát nem látok Tömjén Zsolti és bandája legújabb felvetésére, ami vélhetően semmi más célt nem szolgál, mint kitűnni, mutatni, a KDNP még önálló párt és létezik. Ehhez viszont olyan abszurd és épeszű keresztény ember által elfogadhatatlan őrültségekkel kell előállniuk, hogy a zsebünkben lévő bicska elvágja a combunkon az ütőeret.

A házasság, ha úgy tetszik, szent köteléke, ma már kétségtelenül kitolódik későbbi időre, ha egyáltalán ebben a mérhetetlen bizonytalanságban még valakinek eszébe jut, hogy ezt a lépést meg merje lépni. A gyermekvállalás, mint olyan, szerencsére még szerencsére nem csúszott el annyira, mint a házasság, azért a jelen középkorúak 1 gyereket még bevállalnak, ellenben ha ezt az őrültséget bármilyen formában becsempészik a PTK-ba, tovább duzzasztják azt a ma gyermekvállalási kor felé közeledő eltévedt generációt, mely már egyáltalán nem vágyik a bölcső ringására. Ennek egzisztenciális és értékrendbéli okai is vannak természetesen. Viszont ha a családtámogatásokra is kihatással lenne eme módosítás (miért is ne, hiszen a házasságon kívül született fattyúgyermek), az végzetes következményekkel járna a korán született gyermekek anyáira nézve, ők végleg bezáródnának egy kitörésmentes világba.

Vélhetően a juttatásoktól való elesés megnövelné a(z akár fiatalkori) házasodások számát, de a már jelenleg is joghézagokkal küszködő élettársi viszony (a szétválást követő birtoklási huzavonák) helyett a teljes vadházasság és magadrautaltság még tovább rontaná a gyermekáldási mutatókat, és kérem tisztelettel, FOGY A MAGYAR!

OK, szép bevételi forrás a házasodások járulékos költsége, különösen ha a boldog pár egyházi összeadatásra is vágyik, de jogi szabályozással megakadályozni két ember szerelmének gyümölcsének beteljesülését, ez a legsúlyosabb vétek a keresztény érdekekkel szemben.

Szólj hozzá!

Címkék: házasság KDNP

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr384904526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása