Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Félműveltek töketlenkedése, avagy zsidózzuk szét a parlamentet!

2012.11.29. 18:30 Member

Úgy voltam vele, nem is érdemes kommentálni Gyöngyösi Márton agyhalott felszólalását, melyen összeírattatná Hazánkban az izraeli állampolgársággal bírókat, de hogy már Novák Előd is azt bizonyítsa, hogy biza' a Jobbikban aligha akad egy épkézláb, józan paraszti ésszel megáldott egyén, ez felülmúlja Matolcsy piros pöttyös fenekeit, harcos tigriskölykeit és az amerikai programból dolgokat létrehozó gyárait.

Történt ugyanis, hogy Ertsey Katalin meglehetősen kreatívra fogta a figurát, amikor Előd, eme magasságos magyar férfiú rákérdezett a jurtanet segítségével rákérdezett: "Zsidó-e vagy?". Kati meg bevallotta, ő bizony izraeli-piréz állampolgár, a magyart csak vásárolta.

zsitroll.gifKedves Előd, te Nemzetünk üdvéért hőn lángoló kebel, tudom, hogy az érettséginél nemigen vetted többre, de azért a nagy megmondásaid után sejteni véltem, hogy ismered azt a TÁRKI kutatást, amit általában első példának hoznak fel a Szociológiai Alapismeretek órán. Gondolom, te is pirézfób vagy, pedig hát ez a nemzetiség nem létezik, csak okos emberek kitalálták az előítélet mérésére. A másik meg, hogy "állampolgárság vásárlás" nem igazán lehetséges, a Fidesz őrült ötlete az egyszerűsített letelepedésért államkötvény vásárlásért cserébe még nem ad lehetőséget Dicső Honunk felvásárlására! Hogy az iróniaérzéked ilyen alacsony, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Tirityán és TomCat is képet töröltek már. Bele sem merek gondolni, hány ilyen őstulok van még a parlamentben, aki nem érti, amit olvas, csak gombot nyom.

Ez a zsidózás amúgyis az agyamra kezd menni, hová süllyedtünk, mi ez a színvonal? Lassan alig hallani logikus érvelést és értelmes vitát, ez volna az obstrukció új eszköze? Mert az antiszemitán túl már csak a megélhetési filoszemita a rosszabb, aki legalább ugyanilyen hosszan fejt ki monológot a semmiről. Emberek fagynak meg a tanyákon, Bulgáriával versenyzünk gazdasági kérdésekben, a főváros földalatti közlekedését megint fenyegeti a pénzkivonás, újabb megszorítás éri a felsőoktatást, minket meg valóban izraelita kémek izgatnak a legjobban?

Dagad az orrod, zsidó-e vagy?
Nem eszel disznót, zsidó-e vagy?
8 napig ég a gyertyád, zsidó-e vagy?
Összeesküdsz, zsidó-e vagy?

Idejössz a vizünkért, zsidó-e vagy?
Véded a zsidókat, zsidó-e vagy?
Szombaton nem melózol, zsidó-e vagy?
Nem vagy jobbikos, zsidó-e vagy?

Ez lesz a következő szint? Kéretik visszatérni a minőségi, szakmai vitákhoz, vagy a parlamenti vitákat rendezzék a Mónika stúdiójában!

1 komment

Címkék: zsidóság Jobbik Izrael

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr624938111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bohuš 2012.11.30. 09:29:21

A képvislők meghökkentően nagy része olyan sötét, hogy az már tényleg hordozhat nemzetbiztonsági kockázatokat.
süti beállítások módosítása