Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Szanyi Tibor coming outja

2013.01.04. 19:44 Member

„Nézem ezeket az »egyeztetéseket«. Izgi, hogy szinte minden résztvevő az MSZP kennelből jön, sőt, néha egész »családias« a hangulat ... ;)” Mondotta Szanyi Tibor, a felelőtlen politikus(s). Mi csak köszönettel tartozunk neki.

Vagyis az Együtt2014-MSZP tárgyalások lényegében volt és a mai szocialisták ötletelései, ez tök jó. Már olyan okosságok is elhangzanak, hogy a Fidesz egy részére is szükség lehet a kétharmados alkotmánymódosításokhoz, ilyen idétlen rögtönzést még nem hallottam. Az volt a céljuk, hogy bebetonozzák magukat, a gránitot csak akkor bontják meg Orbán parancsára, amikor kedvük tartja.

Ezekkel kellett volna összefognunk, kérdem én a Platformmal szimpatizálókat? Egy jó kis MSZP kétharmadtól várjuk a csodát? Továbbra sem ellenzem a platform létét, de ezek után létezhet bármiféle választási kompromisszum (pl. Bajnai nem lehet miniszterelnök), ami megindokolná a lepacsizást? Ezért kéne felnőnünk és nem egymásba mártanunk kardunkat, hogy ne az E14 arassa le a babérokat. A legfontosabb lakossági ügyeket eddig az LMP karolta fel, az MSZP eddigi munkája kimerült az ellenzéki szerep túlzásba vitelében, ami szülte halomra a következetlenséget, a Jobbik meg miután eljátszotta a cigánylapjait, zsidózott kicsit, hogy az épelméjűbb szavazóit átkergesse a Fideszhez.

Ne őrüljünk meg, januárban újrakezdjük és megtaláljuk a Fidesz méregfogát, a vörös fogtechnikus-asszisztens nélkül is.

Szólj hozzá!

Címkék: MSZP Szanyi Tibor Bajnai Gordon Együtt2014

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr864998525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása