Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

A Jobbik megszólalt: Töketlenül

2013.02.04. 19:14 Member

Már hörög a fél internet, Tóth Péter, a csongrádi Jobbik elnöke azt találta mondani, hogy a homokhátságon a cigányok elveszik a munkát. A magyar internetező általában vagy utálja őket, vagy legendás antifasiszta, de utána jobban nem néznek, mindegy, csak szidni lehessen a másikat.

Tóth Péter jó eséllyel a schengeni övezetbe még be nem jutott Romániából érkező erdélyi kalderás cigányokra utalt, csak kissé szegényes a fogalomtára. Hírhedtek Európában, Franciaországba, Németországba, Finnországba és Spanyolországba járnak, illetve szinte csak jártak idénymunkázni, természetesen feketén, és bizony ez hazavágja a hazai munkavállalókat, mert a kisvállalkozó sokszor nyúl a globális csaláshoz annak ellenére, hogy hazafinak tartja magát. Nekem is elegem volt a dunaújvárosi diákmunkásokból, amikor helyi fiatalok, neadjisten idősek is művelhetnék annak a pár oligarchának a földjeit, vallom, hogy helyben kell munkalehetőségeket teremteni, nem pedig újabb népvándorlást szítani a fejlettebb és fejletlenebb régiók között.

Tóth Péter meg tanuljon meg fogalmazni, ez politikustól harmatgyenge.

Szólj hozzá!

Címkék: cigányok Jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr655057065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása