Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az Adj gázt! szervezője öt éve...

2013.04.25. 12:43 Member

20130425-jeszenszky-sandor-jobbik-xi-keruleti4.jpg_645x430

Ééééé, adj gázt, Opp Opp OppOpp Oppan Jobbik Style. Azt sejtettem, hogy a Jobbikon belül kiemelkedően magas a szexuálisan túlfűtött, sérült emberek aránya, akik ezen energiájukat sokszor gyűlölködésre konvertálják, de az ennél keményebb képek engem is megleptek. Hol van ilyenkor a keresztény erkölcs, amire véleményem szerint építeni kellene a társadalmat?

Jeszenszky Sanya persze mentegetőzik: "Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit." Várj, elmagyarázom, talán nem érted... Lefotóztak, ahogyan a farkadat vered feszülős bugyiban és még tároltad is a képeket. Ezek után te nem vagy méltó iránymutatásra, legfőképpen nem konzervatív, krisztusi vonalon. Hedonista majom vagy, mint akiket szidsz.

Forrás: HVG

Szólj hozzá!

Címkék: Jobbik Nemzeti Érzelmű Motorosok Adj gázt

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr145246280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása