Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Kedves Balogh József!

2013.04.29. 19:19 Member

Kedves Balogh József, Tisztelt Képviselő Úr!

Elnézést, hogy zavarom, de bejelentett lakcímem és a korábbi EVK-k alapján maga az én képviselőm, igaz, én nem magára adtam a voksomat, de ez most nem számít. Egyszer még találkoztunk is, éppen Tanyasi Áruk Boltját avattak, én ott voltam és beszéltünk pár szót. Igaz, Ángyán József miatt mentem, kiváló, színvonalas beszédet tartott.

Árulja már el nekem, Képviselő Úr, miféle vak komondor az, ami beugrik az asszony elé? Vagy csak a kedvese volna olyan ügyefogyott, hogy nem veszi észre a lába előtt heverő kutyát? Ismerem az Önök életmódját, derék gazdálkodó, a Tanyaszövetség elnöke mi más is lehetne, de nem hiszem, hogy petróleumlámpával világítanának a jobb fényhatás és hitelesebb parasztkép elérése érdekében. Vallja be, előadták a tipikus színdarabot, részeg férj haza, asszony leszólja, ezért helyrerakja egy kicsit. Sok helyütt ez nem is színdarab, egyenesen sorozat, minden este előadják. Varga István és Czakó Gábor már megmutatták az irányt, egy nyakleves jól helyreteszi az eltérült szülőgépet és holnap máris finomabb lesz a tyúkhúsleves.

Sajnos ezt a viselkedés minden, csak nem keresztény, nem konzervatív, de nem is férfias. Ez a gyáva, feszültségekkel teli, az erőseknek nyaló, a gyengéken frusztrációját levezető ember sajátja. Képviselő Úr! Ha a lakodalom után férfi volt, legyen másnap is férfi! A mentelmi jogról való lemondás szép gesztus, de nekem ez nem elég, nem nyugtat meg. Nyilvánosan kérjen bocsánatot a kedves feleségétől és a nemzet minden asszonyától. Ugyanis mind megérdemelnék, hogy az a kéz bátorítóan fogja az övékét és ne mindig az arcukat érje. A nemzet államférfije tiszteli gyermekei anyját, hiszen ő maga is anyától született!

4 komment

Címkék: asszonyverés Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr435253136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.04.30. 07:59:07

sajnos nem erti, mit akarsz mondani.
www.sott.net/article/250298

fvipera 2013.04.30. 13:21:00

nyilván nem mondott le a mentelmi jogáról

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.04.30. 13:41:25

@fvipera: Pedig nem ártana. Vagy vak komondorok és vetőgépek közé kell záratni.

Franciakrémes 2013.04.30. 19:20:38

Nem értek egyet! Ezeket nem anya szülte!
süti beállítások módosítása