Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Igazságot a Jobbiknak!

2013.07.02. 07:51 Member

Miután kellően figyelemfelkeltő volt a cím, folytatnám kicsit objektívebben, hiszen a Jobbik igazságérzete szokott némi kívánnivalót hagyni maga után. Ismeretes, hogy a radikális párt kellően radikálisan elfoglalta Kövér László házelnök trónját pulpitusát a földtörvényt megelőző név szerinti szavazáson, aki mérgében letiltatta a a Jobbik alkalmazottainak beléptetőkártyáit a képviselői irodaházba. Kicsit az az érzésem van, amikor az apa bűneiért agyonlőjük a fiút, Laci egyszerűen nem tudott beletörődni abba, hogy a képviselőket nem zárhatja ki az ülésteremből (és még a koronaőrséget sem vetette be, mik vannak), ezért jól megregulázta az irodistáikat.

Kövér nagyon emlékeztet Xerxészre a 300-ból, az LMP-nek történő szívességtevés közben is éreztem a "kegyes Isten vagyok" hozzáállást, most is tuti elsütik ezt a lapot. Mert egyrészt ezzel igazolják a Jobbikot, akiknek mániája azt hangoztatni, hogy "Nem tűrnek meg minket, mert kimondjuk az igazságot", most gyakorta 3 fogásos ebéddel etetik a trollokat. A másik oldalról meg a munkáltatói jogokat a frakció gyakorolja az alkalmazottak felett, vagyis Kövérnek semmi köze ahhoz, hogy a Jobbik irodistái ott vannak-e vagy sem, sőt, harmadszor eléggé érdekes veszi ki magát, hogy nem dolgozhatnak, de a fizetést megkapják. Mert gondolom nem mindenki laptopról dolgozik vagy használ távoli asztal elérést az irodai gépéhez. Vagyis ez a bohóckodás minden oldalról rémes és csak árt a Fidesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: Jobbik Kövér László

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr735387220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása