Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Orbán lányok

2013.07.15. 20:44 Member

Kép: 444.hu

Nehezemre esik olyan lányok jogait védeni, akik szakdogájuk kitüntetését és jó zsíros alkalmi munkákat köszönhetnek édesapjuknak. Láthatóan tökéletesen illeszkedtek a NER rendszerébe eddig, kihasználták édesapjuk pozícióját és nem lepne meg, ha hamarosan cégek élén vagy más döntési pozícióba kerülnének pofátlanul. Nem fogják visszautasítani, mert ezek az újfeudalista dinasztiák így működnek, családi vállalkozássá silányítva az országot.

Az is logikus, hogy az apa védeni fogja konzervatív/keresztény imázsát bármiáron, hiszen szavazótábora a bulizó fiatalokat megszóló idősebbekre épül és éppen, hogy ezt a fiatal réteget szokta az Orbán kormány mélységesen megvetni. Egy politikus mindig a magánéletében a legtámadhatóbb, ezt a két lány is jó eséllyel tudja, Orbán Viktor jelen helyzetben sokkal inkább kínos helyzetben van, mint a két lány, ő a zsarolhatóbb. A két lány eddig az apjából és pártjából élt, ergo mivel nem mutattak lázadást (pl. engedetlenségből liberális nézetek nyilvános vallása, fennakadás a párt nőképén, stb.), illik az apja családmodelljének megfelelően viselkedniük. Más kérdés, hogy mint egyéneknek joguk lenne a feneküket egy férfi ülepéhez dörzsölni nyilvánosan és más fideszes politikusok is jobban ügyelhetnének a megjelenésükre (pl. a félmeztelenül nyalakodó Bayer Zsolt), de mint az Orbán kormány haszonélvezőinek, nincs lehetőségük mérlegelni. Ez egy más világ, mint a miénk, egyszeri halandóké.

3 komment

Címkék: Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr485406207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.07.16. 11:23:37

Bocsi, de ha jól értem, ez a kettő csaj a képen Orbán lányai? S most azon vagy felháborodva, hogy ezek ketten szórakoznak ismeretlen időben és körülmények között - nem lehet tudni, hogy késő este nyári buli vagy valamelyik iskolatársuk/évfolyamtársuk/haverjuk szülinapi bulija stb -? Azt akarod mondani, hogy ne szórakozzanak hanem menjenek templomba nővéreknek? Csak mert nem igazán értem, mivel egy családban nem kell feltétlenül egy pártinak lennie vagy egy ideológián osztozkodni.

Mert ez most kicsit sem olyan, mint a jobbik, ahol hétről-hétre kiderül valakiről, hogy buzi/zsidó/cigány stb... ez most gyakorlatilag tényleg már egy vendetta.

Ha maga Orbán táncikálna a két fiú között, érthető lenne és tankkal mennék neki... de hogy a lányai, akik még csak nem is politikusok (persze ha tévednék, bocsánat, de nem hallottam róluk soha), az már szerintem jobbik féle üldöző vadászat.

Még ha a Klub Rádió vezetőjének/igazgatójának a lányáról lenne szó, aki tényleg ilyen "kislányom, ad már véredet és jó híredet a pártomért" szerűen ki lett küldve mártírnak, hogy tegyen meg mindent, hogy elvigyék a rendőrök s lencsevégre kapják, na azon jobban fel lenék háborodva, mint két bulizó lányon, de ott sem igazán a lányon, hanem a drága apukáján, hogy politikai célokra használja a gyerekét. Ha majd ezek is olyat csinálnak, mint a fent említett hölgyemény, akkor oks, de ennek nem láttam értelmét.

Az meg, hogy "családi vállalkozás" meg annyi, hogy mondj egy országot, ahol nem így megy? Szerinted például Bush családja és a többi amerikai elnök családjának nincsenek családi vállalkozásai, amikbe szeretettel tesznek állami pénzekből?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.07.16. 12:38:49

@Mangekyo22: Nem igaz, hogy nem értitek, ezek a magyarok. :D Nem a lányokon vagyok felháborodva, hanem azokon, akik nem értik, Orbánék miért vetették le teljesen logikusan a videót. Ők a NER részei, konkrétan önként is, ergo tudniuk kell, hogy könnyű támadási felületet biztosítanak a családnak.

Mangekyo22 2013.07.16. 12:58:42

"Ezek a magyarok".

Na ha ezt egy jobbikos látná, első reakciója biztos, hogy "az" lenne... XD Csak vicceltem! ;)

" Ők a NER részei, konkrétan önként is, ergo tudniuk kell, hogy könnyű támadási felületet biztosítanak a családnak."

Szerintem meg az a szomorú, akik tényleg ilyenek alapján ítélik meg az embert. Nem a pocsék politikájuk és hozzá nem értésük, nem a sikkasztások, nem a maga a személy ideológiája miatt, neeeem, a pont ott a rokonságon, függetlenül, hogy ők másként látják-e a világot vagy sem.

Én csupán annyit mondok, hogy ez közel sem annyira felháborító, mint a jobbikosok kihullásának oka, illetve, hogy milyen emberek vallották magukat 100% originált magyarnak. Ha maga a politikus művelne ellentmondásos dolgot, akkor oké, Szegedi is megszívta, de szerintem ezen fennakadni semmi értelme, max a lányok csípőjén mosolyogni.
süti beállítások módosítása