Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Törölték a kuruc.info-t fészbúkról, nincs többé nácizmus!

2013.07.17. 21:34 Member

És a világ újra megmenekült, hála Zuckerberg-nek! Megmenekülr a magyarországi zsidóság és cigányság élete, becsülete, nincs több cigányozó, zsidózó, buzizó, menetelő, adjgázozó, turulkodó, szebbjövő őrület ebben az országban! A béke helyreállt, a nemzet együttműködik saját magával!

Hagyjuk már! Felesleges pezsgőt bontani, az eredeti oldaluk úgyis él amerikai szerverről, másrészt meg a szélsőjobbra a zárt kultúra volt jellemző világéletében. Először kézről-kézre jártak az antiszemita élclapok, majd emigrációból okoskodtak, hogy aztán a rendszerváltást követően illegalitásban tevékenykedjenek. Fészbúkon nem tudnak majd terjedni, megoldják másként (pl. egyszerű levlista, amin küldözgetik a linkeket), most persze a rettegők tapsikolnak, hogy csatát nyertek, az intézkedők meg, hogy "Huhh, csináltunk valamit, most fél évig csak a bérünket vesszük fel". Fenét. Kapott a szélsőjobb még egy ürügyet, hogy az elnyomásáról siránkozzon. Magyar jól megetették a trollt. Ezért mosolygok az Anonymus akcióin is, akik nem jutnak tovább a honlapok blokkolásán. A gárda betiltásával sem tűntek el a paramilitáris szervezeteik. 

Arra senki sem gondolt, hogy talán nem véletlen, hogy a magyar történelem kevésbé viharos évtizedeiben nem tudták megugrani a bejutási küszöböt, most meg a fiatalság, különösen a vidéki egyetemisták, jobbikosok? Nem az okokkal kellene inkább foglalkozni? Ja, hogy akkor nem lehet lenyúlni, zsebretenni, havernak adni, túlszámlázni, baromságra költeni, hanem dolgozni kellene? Én kérek elnézést.

1 komment

Címkék: kuruc.info Jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr435412157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.07.18. 14:14:42

"Fenét. Kapott a szélsőjobb még egy ürügyet, hogy az elnyomásáról siránkozzon.

Na igen, 2005 óta csak adják az ürügyeket az idiótáknak - élükön Gyurka és Bajnai, akiknek idején harapódzott el a legjobban.

"A gárda betiltásával sem tűntek el a paramilitáris szervezeteik."

Persze hogy nem, ez kb olyan hülyeség, mintha a Munkáspárt beszüntetésével "eltűnne" a kommunisták.

"Nem az okokkal kellene inkább foglalkozni?"

De hogy nem! Csak hát akkor nem lenne sz*rban az ország 23 éve. ;P

AMúgy kuruc-on írtak valamit? Gondolom ment a zsidózás rendesen - de ha már akkora hazafiak és annyira gyűlölik a zsidókat, miért pont egy zsidó által létre hozott közösségi oldalon akartak terjeszkedni? Kicsit sem logikátlan. ;)
süti beállítások módosítása