Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Könyvet égetnek az újnyilasok

2013.11.09. 18:56 Member

Pontosan 65 éve, ezen az éjszakán tört ki a "kristályéjszaka" nevet kapott zsidóellenes pogrom a náci Németországban, Ernst Eduard vom Rath diplomata meggyilkolása ürügyén és a hazai, Jobbiktól is sokkal jobbra lévő csoportok úgy gondolják, hogy könyvek elégetésével ünneplik meg ezt a szomorú emléknapot.

Barátaiddal, ismerőseiddel gyűjtsétek össze az életeteket mérgező tárgyakat, kiadványokat és a Megtisztulás Éjszakáján hamvasszátok őket el! Erkölcstelen, pornográf füzetek, abortuszt népszerűsítő kiadványok, soviniszta, gyűlölködő transzparensek és minden a cionista szellemiséget magán hordozó tárgy, vagy nyomtatvány semmisüljön meg

Mondják a szervezők, bennem azért felmerült, otthon tartanak a padláson egy rakás mérget, hogy ilyenkor lángra lobbantsák? Vagy begyűjtik a kukákból? Vagy megveszik? Na mindegy, elsősorban pornólapokat, bulvárt, zsidó- és/vagy kommunista szerzők művet semmisítik meg. Rendben, nem mentegetem a gyújtogatókat, az Ulpius könyvesbolt kiadványai az esetek többségében valóban csak gyújtósnak vagy papírnehezéknek valóak, de most komolyan, tegye fel közülük a kezét, amelyik nem izgatta fel magát valami pornófilmmel, nem nézett meg egy Éjjel-Nappal Budapest epizódot (amit vagy élvezett, vagy élvezve fikázott) vagy ne olvasta el, hogy melyik sztár éppen kivel csalt meg kit, hogy ezen is hőböröghessen? Ez ezzel a szubkultúrával az alapvető probléma, hogy többségük másban, másként, de ugyanúgy megszólható, mint az a csoport, akit cinkelnek. Csepeli György óta tudjuk, hogy a Nemzeti Őrsereg tagjai közt is munkanélküli, boldogtalan a többség. Javaslom, a mondanivalójukat konstruktivizmussal töltsék meg, mivel az élhető, önfenntartó Magyarország, az ökológiailag, történelmileg és kulturálisan is összetartozásra teremtett befogadó Kárpát-medence, valamint a média elbutító, fogyasztásra, mának élésre sarkalló ereje valódi problémák, amiről beszélni kell.

Meg nem utolsósorban olyan kevesen olvasnak manapság bármit is, hogy ez az akció teljesen felesleges volt. Egyszerűen már az olvasáshoz is buták lettünk.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv szélsőjobb Kristályéjszaka

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr235622233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása