Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Napi Csanád rovat: Kotoloncolták Kanadából

2013.12.10. 09:20 Member

 

A kanadai bevándorlási hivatal munkatársai átnézték Szegedi Csanád papírjait, majd az első géppel visszaküldték a Jobbik egykori képviselőjét Budapestre.

Nem tarthatta meg előadását Szegedi Csanád, a Jobbik egykori EP-képviselője Kanadában – írja a Montreal Gazette. Szegedi a Westmounti Chábád meghívására adott volna elő a montréali zsidó közösség előtt december 9-én, de a bevándorlási hivatal munkatársai papírjainak átnézése után az első géppel visszaküldték őt Budapestre. Szegedi Csanádot Devorah Shanowitz hívta előadást tartani, ám utóbbi szerint eléggé tisztázatlan, miért nem nem maradhatott Szegedi az országban. Shanowitz elismerte: a közösség több tagja nem akarta, hogy Szegedi előadja megtérésről, bűnbánatról és jóvátételről szóló történetét, ezért Szegedi múltbeli tevékenységéről küldözgettek olyan információkat a bevándorlásiaknak, melyek valószínűleg nem tettek említést arról, hogy a Jobbik egykori képviselő szakított múltjával.

Shanowitz elmondta: Szegedi csalódott volt a kiutasítás miatt, mivel elmondása szerint már más úton jár. Ez lett volna Szegedi első találkozása egy külföldi zsidó közösséggel, de Szegedi látogatásának lehetősége felháborította a montréali zsidó közösség több tagját.

Forrás: VS.hu

Szólj hozzá!

Címkék: Szegedi Csanád

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr295684138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása