Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

LMP a Székely Szabadság Napján

2014.03.12. 19:51 Member

1966821_1414085802177663_1100928385_n[1].jpg

Az LMP delegációval képviseltette magát a Székely Nemzeti Tanács által 2014. március 10-ére, Marosvásárhelyre meghirdetett Székely Szabadság Napján. Ezzel folytattuk azt a pozitív hagyományt, hogy alapelveinket és az európai szellemiséget követve kiállunk Székelyföld területi autonómiája mellett. 
A Postaréten a Székely Vértanúk Emlékművénél tartott megemlékezésen felszólalt az erdélyi magyar politikai szervezetek elnökei mellett a Baszk Nemzeti Párt, a Katalán Nemzeti Konvergencia Párt képviselője és az Európai Szabadszövetség (EFA) pártigazgatója. A nagygyűlésen egy kiáltványt fogadtak el közfelkiáltással, mely az „Autonómiát Székelyföldnek, szabadságot a Székely Népnek!” mondattal zárult. 
A demonstráción mintegy 20-25 ezren vettünk részt. 
Az LMP delegációját Takács Péter, a Nemzetpolitikai Munkacsoport vezetője valamint Vida Attila az Országos Választmány titkára vezette és Rákosi Judit, Arnold Ákos, Búzás István, Gyulai György, Kiss Kálmán, Ladányi Attila alkotta. Az erdélyi út során fogadtak bennünket a Fehér megyei és nagyenyedi RMDSZ valamint a Maros megyei Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács választott tisztségviselői.

Forrás: LMP facebook

Szólj hozzá!

Címkék: LMP Erdély Székelyföld

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr885857548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása