Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Jobbikosból elempés

2014.04.02. 14:53 Member

Az index videósorozatának ránk vonatkozó része. Nem meglepő módon siker. :)

3 komment

Címkék: index LMP

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr95890688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.02. 15:30:50

Viccnek jó, de alapvetően egy naív társaság! Nem a Jobbik jelenti ebben az országban a fő problémát, nem ők tették tönkre!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.04.02. 15:44:11

@ariskerase: Érdekes, a másik videóban meg elempésből lesz jobbikos. Amúgy meg a korrupcióban országosan valóban nem vettek részt, sajnos helyi ügyről már velük kapcsolatban is hallottam.

2014.04.05. 17:21:02

@Member: A másik videót is viccnek tartom, kampányolni jó, de alapvetően demagóg, pusztán udvariasságról van szó mindkettőnél.

Ami pedig a pártot illeti, mint a többi párt a többi sem tökéletes, soha nem is mondták ezt magukról, de legalább tenni akarnak és jó az irány.

Ami pedig a korrupciót illeti, hallani én is sok mindent hallottam lmp-ről, mszp-ről, fideszről, Jobbikról, de azt hiszem el, amit bizonyítanak a mendemondák nem igazán érdekelnek. Amikor valami úgy kezdődik, hogy egy ismerősöm, ismerősének ismerőse ismer valakit, aki hallotta.....és folytathatnám című történetekkel meg tele a padlás!

Helyi szinten sem van nagyon lehetőségük korrumpálódni, mivel sehol sincs nagy befolyásuk, leszámítva azt az egy-két települést, de azok sem a nagyobbak közül való!
süti beállítások módosítása