Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Elkurvult honatyaság és parlamentalizmus

2014.05.08. 20:01 Member

Download_(6)[1].jpg

Alig kezdtünk neki a Fidesz-KDNP újabb négy éves ámokfutásának, máris dől a hülyeség. Fideszéknél szamárfület mutogatnak a hivatalos fotón, megválasztják Roy-t alelnöknek (közben az internet bebizonyítja, hogy dunsztjuk sincs arról, mi is az a skinhead, Schneider Tamás azon belül is a bonehead vonalat vitte) és Gaudi-Nagy Tamás tüntetőgárdája leköpi Pásztor István VMSZ elnököt (nyilván nem volt nekik szimpatikus, hogy Pásztor felszólalt a Fidesz márciusi nagygyűlésén), a kaszinókat meg Andy Vajna és Debrecen erős emberének spanja kapta, hogy tudjanak miből focizni, de az uniós pénzeket elosztó rendszert azóta sem tudták Brüsszellel elfogadtatni, mert kirúgták azokat, akik értettek hozzá. A régóta ismeretes dolgokat már fel sem emlegetném, hogy Pintér mind a mai napig belügyminiszter lehet.

Valami elromlott, vagy talán sohasem volt normális. Platón azt álmodta meg, hogy majd filozófusok vezetik az államot, hát ettől nem is állhatnánk ma távolabb. Ezek a derék legények (mivel a hölgyek még mindig jócskán hiányoznak) talán akkor filozofálnak, amikor az index az arcukba nyomja a mikrofont és rákérdez, hogy mit miért szavaztak meg. és hát kellemetlen helyzet, egyetlen buta szó és a szerver (Viktor) morcos lesz, egyszerűbb kibökni, hogy "Fidesz sajtóosztály". Csupa olyan ember, aki akár az állami bürokrácia alacsonyabb szintjein (ahol dolgozni és nem dirigálni, pártutasítást továbbítani kell) és a forprofit szektorban elvérezne, de mégis a sorsunk van a kezükben, rajtuk keresztül egy volt egyetemi haveri társaság kezében. Nem véletlen az ironikus gondolat, aki ért hozzá, csinálja, aki nem, az tanítja, akinek meg fingja sincs az egészről, az törvényeket hoz. OK, lett kétszer annyi szakértő és titkár erre a ciklusra, hogy azért mégse legyen olcsóbb a parlament, de ez mégsem kompenzálhatja a képviselői képességeket.

Amíg a törvényhozók személye és kompetenciája ilyen gyalázatos, amíg bármilyen múlttal és mentalitással betölthet valaki ekkora hatalommal járó tisztséget, amíg a lojalitás és szervilizmus mindenek felett áll, felesleges arra egy percig is gondolni, hogy ebből az országból lehet valami. És akkor a szeretett felbomlott baloldali összefogásról még nem is szóltam.

12 komment

Címkék: parlament képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr576135981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röhögő 2014.05.09. 07:47:48

"És akkor a szeretett felbomlott baloldali összefogásról még nem is szóltam."
- No igen. Arról is lehetne egy posztot írni.
Ott kicsit szélesebb a skála, a pártállami rendszerből visszamarad múmiák, sikeres privatizátorok (GyF) valamint a sosem dolgozott, bármelyik politikai tömörülésben is karriert csinálni akaró Mesterházy félék. Vagy az effektív bűnöző, Simonok Zuslagok, stb.
Az úgynevezett baloldal eladta az országot a multiknak és csinált egy csomó adósságot.
Az úgynevezett jobboldal pedig csinálja most is az adósságot és a zsebébe tömködi az országot, mindezt egy felépülő személyi kultusz mellett.
Egyik gusztustalanabb mint a másik.
Ennek az országnak annyi.

♔bаtyu♔ 2014.05.09. 08:14:35

Azért ezen beszarok.

A nemzetbiztonsági bizottság tele van vastag kommunistákkal, izraeli állampolgárokkal nemzetbiztonsági szempontból teljesen gáz az egész és azon megy a problémázás, hogy benne van egy csákó, aki 19 éves korában skinhed volt és aki egészen biztosan nagyobb biztonságot jelent mint azok, akik ezen problémáznak.

♔bаtyu♔ 2014.05.09. 08:17:36

@röhögő: Azóta is gondolkodom, hogy a kaszinó konvenciót Vajna kapta, vagy rajta keresztül Holywoodi zsidó haverjai azért, hogy lefékezzék Sorosékat.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.05.09. 08:31:08

A skinhead elftárssal semmi gond nem volt 4 éve, mikor is az MSZP csont nélkül megszavazta a (egy másik) bizottság élére. A parlamenti konvenciók és szokásjog alapján.

Mellesleg ahogyan az elöttem szóló is leírta, sokkal furcsább, hogy egy pufajkás miniszterelnök lehetett rendszerváltás után, mimntsemhogy egy 18 évesen skinheadkedő, egy bizottság elnöke 15 évvel skinhead múltja után.

♔bаtyu♔ 2014.05.09. 08:35:01

@Trompf: Valószínűleg az lehet a sráccal a gond, hogy magyar és semmi más.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.05.09. 08:47:18

@♔bаtyu♔:

Én nem azt mondtam, hogy nem problémás a srác.

Hanem azt, hogy az MSZP azt jelöl akit akar pufajkástól, ügynökökön keresztül bárkit, ahogyana Jobbik is jelölhet skinheadet, vagy egy valódi nácit ha éppen azt akrják, (ha már a Németeknél is a parlamentbe juthatnak).

Az ilyen jelölések által jobban meg lehet ismerni az adott politikai formáció valódi arcát. Sokkal jobb, mintha ezeket eltitkolják.

A következtetés joga és dolga, a jelöltek alapján, a a választóké.

polgári kór 2014.05.09. 09:13:07

dőlő hülyeséggel sem nehéz a bolsikat minden választáson fossá zúzni.....:)))

- mi lenne ha jól csinálná
k?

♔batyu♔ 2014.05.09. 09:37:31

@polgári kór: Ezeket nem a dőlő hülyeség zúzta fossá, az megvolt nekik régebben is, hanem a rezsicsökkentés.

bögöbö 2014.05.09. 09:37:33

"mivel a hölgyek még mindig jócskán hiányoznak"
Ellent mondok. A Fidesz-KDNP szövetség ennyiben emancipált, a Hölgyek semmivel nem lógtak ki a sorból: Selmeczi, Hoffmann, Pelczné, Némethné... nekem egyik sem hiányzik/hiányozna :)

♔batyu♔ 2014.05.09. 09:41:48

@bögöbö: Nekem Hoffman nagyon tetszik, de a többinél láthatóan ügyeltek arra, hogy ne legyen magasabb az IQ-ja mint egy RTL sorozatokat néző háziasszonynak.

bögöbö 2014.05.09. 09:49:43

"dőlő hülyeséggel sem nehéz a bolsikat minden választáson fossá zúzni.....:)))"

Éppen a dőlő hülyeséggel lehet. :(

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.05.09. 14:47:09

@bögöbö: Ezek nem hölgyek, ezek biodroidok. :) Egy nőnek van saját véleménye, de ezeknek...

@Trompf: Mind a kettő oltári gáz. Aki politikusi pályára készül, ügyeljen arra, hogy nagy baromságot ne csináljon, azokat meg egyszerűen odébb kell rakni, akik mindenhol nyalnak. Eleve nem értem, hogyan lehet megbízni a kettős ügynökökben.
süti beállítások módosítása