Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Szakállas nő esete a bulvármédiával

2014.05.11. 10:39 Member

conchita_wurst_thomas_neuwirth_01[1].jpg

Hosszú ideje érzem azt, hogy az eurovíziós dalfesztivál nem több, mint politikai giccsparádé, de tegnap véleményem szerint szintet léptünk át. Az egyik oldalról mindig varázslatos, amikor eljátszunk, ha az elit nagyon toleráns lett, akkor a világ maga is olyan toleráns lett, mint a huzat, de amikor ezt egy önámító hazugsággal tesszük, az végképp megbocsáthatatlan.

Aki transznemű és be van zárva az ellentétes nem testébe, akkor mindent meg fog tenni, hogy a külsejét a másik nemhez igazítsa, sokszor eléggé megtévesztően. Ha a hormonkezelést nem kezdik meg a serdülőkor hajnalán, akkor egy férfi esetében csak a széles váll, keskeny csípő fog első ránézésre utalni arra, hogy az illető nem nőnek született. Vagyis nagyonis meg fog borotválkozni. A szakállas nő pedig egy cirkuszi produkció, egy toposz, a szórakoztatóipar mellékterméke, melyet a megbotránkoztatás által adnak el (az egyik oldal megbotránkozik a produkción, a többi meg megbotránkozik a megbotránkozókon) ráadásul egy dalfesztiválon, ahol már lassan sokkal fontosabb maga a színpadi produkció, mint a "dal". Az LMBTQ csoportot ismét kiemeltük a maga természetességéből és az extravagáns elemeket emeltük ki, ezzel nem a toleranciát segítettük elő, hanem mélyítettük a szakadékot a szitkozódók és az elfogadók között. Gratulálok.

1 komment · 1 trackback

Címkék: tolerancia dalfesztivál LMBTQ

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr36148898

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Európai dalfesztivál 2014.05.11. 20:10:55

Sátánnak ma jó napja van. Ügynökei megnyerték az Európai Dalfesztivált. De lássuk ki nevet a végén...  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása