Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Na most dugok egy kaktuszt az ánuszomba

2014.07.14. 20:25 Member

gif-cats-288359[1].gif

Igen, ez most egy politikai elemzéseket és értelmes okfejtéseket, érveket teljes egészében nélkülöző poszt lesz (mint a többi, trollololo). Kezdődött azzal, hogy Pásztor Albert lehet a baloldal közös jelöltje Miskolcon, aki anno azt nyilatkozta 2009-ben, minden bűnelkövető cigány származású volt a városban (a Jobbik ellenben a zsidó felmenőkkel is bíró Jakab Pétert indítja, tiszta anticsanádizmus). A demokraták egyből ugrottak, mint hipster az akciós bakelitmintás írható CD-re, erre Eörsi Mátyás azt találja mondani az ATV-ben a DK képviseletében, álszent polkorrektséggel, hogy van romabűnözés. Aztán csinálnak egy Ellenállás napi tüntetést, ahol DK-s aktivisták (50s éveikben járó jó húsban lévő apukák) megverik a Krétakörös Gulyás Mártont az "Ellenállás napja" nevű tüntetésen, amit korábban mindenki a szélsőjobbnak tulajdonított. Gréczy Zsolt független politikai elemző úgy próbálta a dolgokat kimosdatni, mint Ágnes asszony a véres leplet, ma meg slusszpoénként jön Thürmer, egyrészt kijelenti, hogy az elmúlt 25 év kormányai miért nem sürgették a határrevíziót, aztán meg, hogy igenis legyen nyilvános, milyen származásúak a bűnelkövetők.

tumblr_msrbk3PeVf1qkbduio1_500[1].gif

Nehéz döntenem, hogy mi most a helyes. Ha felvásárolom az összes hevesi szupermarket popcorn készletét és pusztulok meg légúti betegségek kombójában a vaj aromát adó diacetil gáz következtében, vagy egyszerűen szétfejelem a lakás összes ajtaját a(z ál)baloldali agyrém nyomán. Koncepciótlan, kaotikus, a józan ész minden diktátumával szembenálló, ami ma az önmagukat szocdemnek, kommunistának, radikális balosnak és szocialistának nevezett kabarétársulatokban folyik. És csodálkozunk, miért nem sikerült még együttes erővel sem megverniük a Fideszt? Nem árulok el nagy titkot: Októberben sem fog sikerülni.

Szólj hozzá!

Címkék: politika cigányok

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr836508895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása