Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Akváriumtakarító Életpályamodellt vezet be a kormány

2015.01.07. 11:08 Member

article-2259659-16d438aa000005dc-360_634x509_1_.jpgNehéz időket él meg Nemzetünk, miután az Új Világrend kíméletlenül törekszik szent hagyományaink és keresztény értékeink eltörlésére, ezért kormányunk sikeres intézményeinek egyike, a Nemzeti Vízkincset és Halállományt Őrző Szent Péter Ellátó Hivatala javaslatot tett Nemzetünk kormányának a turisztikailag és fajmentés szempontjából előkelő, ezért Hazát rendületlenül szolgáló akváriumtakarítók munkájának és kenyérkeresetének védelmére.

Mészáros-Lázár Viktor, a szervezet elnöke, aki végzettségét tekintve jogász és sámándobos, így nála alkalmasabb hazafi nem is állhatna e nemzetstratégiailag kiemelt szervezet élén kijelentette, Honunk védelme érdekében elkerülhetetlen az akváriumtakarító segédmunkások életpályamodelljének bevezetése, mivel nem élhetnek Hazánk e fontos polgárai abban a tudatban, hogy a tanároktól, szociális munkásoktól és birkózóktól alacsonyabbrendűek, Az életpályamodell első szakaszában minden dolgozó megkapja a magyar kormány által garantált közmunkabért, melyet a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében beépített a közalkalmazotti bértáblába, majd egy 3 milliárd forintos közbeszerzés során elkészült statikus html felületen keresztül feltölthetik eddig szerzett tapasztalataikat a kormány által előírt, Nemzeti Higiéniai és Tisztaságőr Elosztó által forgalmazott tisztítószerek használatáról, valamint a technikákról, melyeket a hatékonyság érdekében fejlesztettek ki, ezekből végül egy fejezetet állítanak össze a legújabb erkölcstankönyvbe. A szakma iránti megbecsülés jeléül az ágazattól 182 millió forintot átcsoportosítanak a kiváló sportolók díjazására, mivel a Századvég független kutatása szerint az akváriumtakarítók 90%-a szeret focizni.

Az egyes, különösen ritka és védendő halfajták akváriumaihoz vezető útvonalakat fizetős gyalogpályákká alakítják, mely bevételből finanszírozzák a felcsúti Tormay Cécile Bazilika munkálatait. Ezen felül akváriumainkra előírták, hogy kizárólag a hun-szkíta-avar hitvilággal összeférő hal- és más víziállatfajták foglalhatnak helyet, a trópusi és mediterrán idegenszívű halaknak visszamenőleg megvonták vízumát, miután bizonyíthatóan kapcsolatban álltak M. André Goodfrienddel.

Viszlát és kösz a halakat!

Szólj hozzá!

Címkék: szatíra

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr347049711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása