Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Valamit már kezdeni kellene velük

2012.08.08. 19:33 Member

Nem igaz, hogy a kormány tétlen nézi, ahogyan embereket tartanak rettegésben! Nem dolgoznak, annyi szabadidejük van, mint a pelyva és eszméletlenül agresszívvé tudnak válni. Sokuk tanulatlan és már megjárta a börtönt. De persze egyedül nem nagyon aljaskodnak, tömegesen jönnek, hangoskodnak, fenyegetőznek, káromkodnak, mindenféle eszközökkel bántalmazzák azokat, akik puszta kézzel próbálnak védekezni. Azt hiszik, övék a nemzet, lassan idegenek leszünk saját Hazákban! Mindenki tudja, miket csinálnak, a hatóságok mégsem tesznek semmit, egyszerűen ők is félnek!

Foglaljuk vissza Magyarországot a szélsőjobbtól!

Mert nem úgy gyógyítjuk a törött ujjat, hogy levágjuk a kezet!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr524702404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.08.09. 17:28:21

"Nem dolgoznak, annyi szabadidejük van, mint a pelyva és eszméletlenül agresszívvé tudnak válni. Sokuk tanulatlan és már megjárta a börtönt. De persze egyedül nem nagyon aljaskodnak, tömegesen jönnek, hangoskodnak, fenyegetőznek, káromkodnak, mindenféle eszközökkel bántalmazzák azokat, akik puszta kézzel próbálnak védekezni. Azt hiszik, övék a nemzet, lassan idegenek leszünk saját Hazákban!"

Gyúúúúúhee, ha ezt meglátja egy kurucos vagy egy gárdista, jönnek majd a Tomcat féle "nem fog az internet megvédeni tőlünk te kis nicknevek mögé búvó #@&#" gyerekek... XD

Amúgy mi történt, hogy írtál róluk? Gondolom nincs köze a Denecserben történt "LMP-re betont dobtak" ügyhöz...

LMPVideó 2012.08.09. 18:15:42

@Mangekyo22: De, ahhoz is. Elegem van, hogy azt csinálnak, amit akarnak, mert a rendőrök be vannak tojva. Így tényleg elhiszik, hogy félni kell tőlük.

Mangekyo22 2012.08.09. 19:48:04

@LMPVideó: Mondjuk én szerintem igaziból nincsenek betojva tőlük senki (őket is viszik el rendesen a rendőr bácsik), csak szimplán "lesz*rják" őket magasról, hátha rájönnek, hogy nem félnek tőlük, csak egyszerűen levegőnek nézik őket.
süti beállítások módosítása