Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az oltás öl, butít és nyomorba taszít??

2011.06.20. 15:06 Member

Párton belül kezdődött egy vita a középosztályon belül (alapvetően három réteget különítek el a párton belül, az elitet, a középosztályt és a marginálisokat, akik közül a két szélső csoport a vitákban alig vesz részt), mely a gyermekek oltásának szabadon választhatóvá tételét boncolhatja. Elsőre azt gondoltam, hogy csak a Jobbikon belül él olyan összeesküvés elmélet-szagú felfogás, hogy az oltóanyag maga a Sátán vére, amiben hatalmas pénz van és csak betegítenek vele bennünket. Mert OK, voltak furcsa dolgok mostanság, elég pl. a H1N1-re gondolni, ahol milliárdok mentek el olyan oltóanyagra, ami a mutálódott törzsek ellen fabatkát sem ért. De olyan kórokkal szembemenni, mint a torokgyík, ami vélhetően csak azért nem szedi áldozatait, mert majdnem mindenki oltott, döbbenet.

Benneteket kérdezlek, fogjátok oltatni a gyermekeiteket? Az oltóanyag jó (hiszen elvileg a legyengült kórokozó ellen könnyebb ellenanyagot termelni) vagy a szövődmények okán gyermekünk egészségesebb maradna?
Én mindenféleképpen végeztetnék egy kutatást gyógyszerések, orvosok és egészségügyisek gyermekei között (hiszen ha az egész oltásbiznisz csak lobbi, ők a fő lobbisták), mert amiket az orrom alá toltak és semmilyen más tényezőt nem vizsgáltak, csak az oltottságot, nem győztek meg. Középosztálybeli oltatlan gyerekeket összehasonlítani oltott egész társadalomba tartozó gyerekekkel nevetséges, elvégre más környezetben élnek és más ellátásokhoz jutnak hozzá. Végeztem.

Én azóta nem tudnék oltatás nélkül élőlényt nevelni, hogy az első kutyámat elvitte a szopornyica 5 hónapos korában. Ha lett volna eszünk, több évig hűséges társunk lehetett volna.

3 komment

Címkék: oltás

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr813000426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.06.30. 19:01:54

én biztos nem, a családban senki sem oltatta be magát H1N1 ellen, mégis élünk

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.06.30. 19:05:38

@:{) MIKI (}:: Azért az kicsit más, nem? Influenza-variánsok ellen nem sok értelme van, mert az mindig mutálódik.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.06.30. 19:06:36

@:{) MIKI (}:: Azért az kicsit más, nem? Az influenza-variánsok mindig mutálódnak, ezért igazából felesleges.
süti beállítások módosítása