Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Lett egy mintavárosuk...

2012.08.01. 06:21 Member

Éééééééééés ennyi volt! Tiszavasvári egyfajta büszkesége volt a Jobbiknak az önkormányzati választásokat követően, mivel nem csak polgármestert állíthattak (mint Hegyháthodász és Hencida községekben, utóbbiban szintén 50% a Jobbikos képviselők aránya), hanem a képviselőtestületben is többséget szereztek. A település hírnevét onnan szerezte, hogy itt tanított az Olaszliszkán kíméletlen brutalitással meglincselt Szögi Lajos, akinek halálát követően lett ismét fogalom Magyarországon a cigánybűnözés, gyakorta lehetetlen volt érvelni, mert azonnal szegény Lajost vették a szájukra.

Úgy néz ki, hogy a terv elbukott, a csendőrség light változata és a "rend és fegyelem" jelszavak nem vitték előbbre a várost, már a kapuban áll az adósságrendezés (nem meglepő, a kb. 3400 önkormányzatból kb. 2000 áll a bedőlés szélén), most úgy néz ki, Fülöp Erik polgármesterrel szemben "összetiszavasvári" koalíció alakul, amihez két helyi jobbikos is csatlakozik. Külön érdekesség, hogy az index/hvg/atv még csak a megalakulás lehetőségéről, addig a Novák Előd holdudvarába tartozó kuruc.info és a Szegedi Csanád/Vona Gábor felesége által vitt Bar!kád már ennek biztosságáról és a jobbikosok pártból való kilépéséről ír. Kíváncsi leszek majd a magyarázatokra, az ahhoz kötődő összeesküvéselméletre, illetve a hazaárulás kimondására a két képviselő felé. Az elmúlt hónapokat monitorozva Jobbik még azelőtt zuhan szét, hogy komolyabb erővé válhatna.

EDIT: És a meglepő hír: Feloszlatta magát a testület.

6 komment · 1 trackback

Címkék: Jobbik Tiszavasvári

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr904689799

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.01. 10:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.08.02. 06:39:29

He, szépen halad a Jobbik... azért ennyire nem kellett volna maguk alá vágni a fát. Tény, még mindig "Jól állnak" bizonyos pártokhoz képest, de ha így folytatják, olyanok lesznek, mint a MIJÉP vagy mi (már a kutya sem emlékszik rájuk), legrosszabb esetben pedig az SZDSZ/MDF-het hasonlóan eltűnik... igaz, utóbbira még így is csekély az esély, de ilyen mutatványok után, amiket mostanában produkál a jobbik...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.08.02. 07:52:29

Volt egy Mangekyo22 poszt... Ééééééééés eltűnt!

"He, szépen halad a Jobbik... azért ennyire nem kellett volna maguk alá vágni a fát. Tény, még mindig "Jól állnak" bizonyos pártokhoz képest, de ha így folytatják, olyanok lesznek, mint a MIJÉP vagy mi (már a kutya sem emlékszik rájuk), legrosszabb esetben pedig az SZDSZ/MDF-het hasonlóan eltűnik... igaz, utóbbira még így is csekély az esély, de ilyen mutatványok után, amiket mostanában produkál a jobbik..."

Talán tényleg el kellene dönteniük, hogy kiket akarnak 2014-ben szavazónak. Ez most patthelyzet volt, ha meghagyják Csanádot, korrupciószagot fognak, ha így elküldik, mint tették, antiszemitákká válnak. Pontosabban egyre több jel utal arra, hogy nagyonis azok, de eddig legalább lehetett reménykedni, hogy nem. Most elküldték az egyik legtöbbet dolgozó emberüket.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.08.02. 07:57:00

@Mangekyo22: Nah, ez a blogmotor is produkál érdekeseket. Az előbb eltűnik, most visszatér.

A MIÉP konkrétan "árulóvá" vált, mert nem követte a hallgatóság utasításait. Csurka összeesküvéselméletei nem adtak kézzel fogható megoldást, amibe a választók beleélhették volna magukat.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.08.02. 07:58:04

@Mangekyo22: Válaszoltam, csak feljebb. Egyszer eltűnt a poszt, aztán nem akart quote-olni, gondoltam beütöm manuálisan, de ezek szerint mégsem ugyanaz.

White SeeD 2012.08.02. 17:33:32

Én remélem mielőbb szétesnek. Senkinek nem lenne jó ha hatalomra kerülnének/megerősödnének.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.08.02. 17:51:31

@White SeeD: Már csak azért sem, mert minimum repülnénk a nemzetközi palettáról. Orbán kirohanásai meg sem közelítették azt, amit Vona produkálna.
süti beállítások módosítása