Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

KÜLÖNleges EGYÜTTműködés

2013.10.26. 10:16 Member

bajnai-mesterhazy.JPG

Miután '56 nem múlhatott el múltbahányás és mozgalmárkodás nélkül, a nép akaratát képviselő (ál)baloldali összefogás már a saját akaratát sem tudja képviselni. Nehéz elhinni, hogy ezek a magyar politikán piócaként leledző megélhetési politikusok, akik mégis legalább 25 éven át ették két marékkal a közpénzt, annyi politikai érzéket nem vettek magukhoz, hogy ne a hiszti és a nyafogás látszódjon állandó jelleggel, mert a fanatikus híveken túl az átlagpolgárnak az egyre üresebb gyomra maradék tartalma is visszajön.

Egyszerűen nevetséges az egész, mint a rosszabbfajta randi, amire harmadszor is elmész, de a másik faképnél hagy, mert közbejött valami/elbizonytalanodott, vagy amin az ideális társjelölt banánkosztümben jelenik meg és megdobál a saját végtermékével. Most éppen Gyurcsány volt a mumus, jól meghekkelte az egészet (ma reggel óta tudom, hogy ez egy balatoni hal), de közben magával rántotta Fodort és Kunczét is, ergo az álbaloldal elvált a nagytőkés plázaliberális lobbi markáns képviselőitől.

Gondolom most azt hiszik, hogy elintézték Fletót, de az ő támogatottsága (számomra is érthetetlen okokból) növekszik, én nem lepődnék meg, ha Mesterházy a nász előtt kikosarazná Gordonkát és az apródjait, aztán azok mehetnének Ferenc kegyeibe, mert hát közel ugyanakkora százalékon állnak, hiába hiszik még mindig azt, hogy majd megmentik a világot a pusztulástól és zászlójuk alatt egyesül majd minden ember, ilyen butaságokat csak a Rakéta Csapat skandált a minden epizódban bekövetkező felsülés előtt.  E tekintetben Fletó még tisztelhetőbb a gordoni bandánál, ő legalább nem tagadja le a hülyeségeit és hibáit, vagyis akik rájuk szavaznak, megérdemlik a sorsukat, de az E14-PM a rendszerváltozás hamis látszatát próbálja elhitetni velünk, miközben a régi vágású kommunistáknál udvarolnak, hogy a mandátumok megmaradjanak. És a legcsúnyább dolog átverni a szavazókat.

5 komment

Címkék: MSZP Gyurcsány Ferenc Mesterházy Attila Együtt2014

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr715599905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe69 2013.10.26. 11:13:03

Egyetértés! De az LMP se higyje azt, hogy ha mindenből kivonja magát, ül a seggén és várja a csodát,akkor majd bárki is fog rá szavazni azért, mert fintorog a többiekre fennsőbbségesen..

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.10.26. 11:22:19

@Joe69: Vannak lépések, amiket sajnálok, de túl sok vállalható szereplőt én sem látok. Inkább a markáns célközönség kiválasztás hiányzik, nem a szövetkezés, szerintem.

Mangekyo22 2013.10.26. 14:09:30

Egyszerűen szánalmas, amit rendeznek, s Kuncze és Fodor meg már a piócáknak sem kellenek.

S persze, hogy a DK támogatása "növekszik", hiszen Flettó minden egyes alkalommal ellopja a Bajnai és Mesterházy szavazóit, sokszor tartósan, szóval igaziból csak "átfolyósított" szavazókról van szó. ;P Ami érthető, hiszen Bajnai meg mesterházy kvázi sz*rt sem csináltak az elmúlt 2-3 évben, még azt sem tudják megindokolni, amivel a kormányt próbálják lejáratni (a bajai kamu-videóról meg ne is beszéljünk).

Az LMP egyetlen hibája, hogy nagyon mélyen eldugta magát valahova egy pincébe. Értem ezalatt, hogy gyakorlatilag soha nem hallunk az LMP-ről, s most nem arról beszélek, hogy fikázzák-e a kormányt vagy sem, hanem amúgy sem, pl nem mennek az emberek közé beszélni (legalábbis itt nálunk Szigethalmon, ahol a többi párt folyton lemegy a piachoz, hogy az emberekkel beszélgethessenek, s nem csak ünnepnap vagy kampány, de kvázi félévente legalább 5-6 alkalommal random szerűen). Szóval több aktivitás kellene az LMP-nek, s mit mondtam, nem kormány-ellenzék fikázzás terén (azt csinálják ők maguk), hanem egyéb téren.

Mert bevallom szívesen szavaznék az LMP-re is akár, de jelenleg nem tudja elérni az embereket. :(

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.10.26. 15:24:01

@Mangekyo22: Nagyon kevesen vagyunk (a többiekhez képest) és nincsenek pénzemberek, akik által meg lehetne fizetni az aktivistákat. Akik csinálnak valamit, mind a szabadidejüket áldozzák fel, amit mondjuk a családdal is tölthetnének. Pest megyében, ahol élsz, tovább bonyolítja a dolgot, hogy a terszervek az EVK-khoz kötődtek (ellentétben más megyékkel) és volt, amelyiknek a teljes tagsága átment a PM-hez. Hogy Szigetszentmiklós oda esik-e, jó kérdés.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.10.26. 15:24:45

@Mangekyo22: Egyértelműen átszavazókról van szó ennél a hármasnál, Magyarországon a baloldal és a liberalizmus teljesen egybefonódott, miközben éppen nem kellene.
süti beállítások módosítása