Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Hivatalos: Jönnek a Nemzeti Kuplerájok

2014.09.04. 08:39 Member

kupi.png

A Napi Gazdaság információ szerint a már tavaly felvetett és átgondolt koncepció végső kidolgozásra került a Nemzeti Dohányboltok, Nemzeti Italboltok, Nemzeti Pékségek és Nemzeti Hurkatöltő Üzemek sikerén felbuzdulva, így férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik a szigorúan ellenőrzött, minőségbiztosított és ISO-69 szabványnak megfelelő szolgáltatásokat. A Napi Gazdaság meg nem nevezett kormányközeli forrása szerint a fentiekre azért volt szükség, hogy a haveroknak dobjanak még pár koncot visszaszorítsák az egyre jobban burjánzó nyugatimádó swingerklub kultúrát, mely nem csak a nemi betegségek, a hedonizmus, az önkéntelen vérfertőzés, hanem a homoszexualitás melegágyai is, míg a Nemzeti Kuplerájokban kizárólag heteroszexuális, keresztény erkölcsnek megfelelő, a nemzeti üdvösséget és családpolitikát szolgáló szolgáltatások igénybevételére lesz lehetőség.

Az üzletekben kizárólag hazai alapanyaggal dolgoznak, melyek Ius primae noctis alapján szigorú minőségellenőrzésen esnek keresztül, így minden vevő biztos lehet benne, hogy csak a szabványoknak megfelelő szolgáltatást talál a Haza érdekét szolgáló üzletekben. A kormány már indítványozta is a vájár és juhász képzés mellett a nemzeti szexmunkás OKJ képzés beindítását a Közszolgálati Egyetemen, addig az üzletek létszámát a közmunkaprogram keretében kívánják feltölteni.

Szólj hozzá!

Címkék: trolling

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr76667465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása