Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az EU elnökség fél éve

2011.01.02. 19:04 Member

Mint köztudott, fél éven át Orbán Viktor gyakorolja az EU soros elnökségét tegnap óta, ezért mint laikus polihisztor szeretnék próbát tenni a 181 napos program tartalmának és időintervallumbéli sajátosságainak napirendre hozatalának konceptualizálásának előirányozására.

2011. január 1. és január 31. között: Közép-Kelet-Európai konferencia megrendezése, ennek során a nemzeti együttműködés felett álló egyetlen fogalom, a nemzetközi együttműködés definiálása. Ennek során létrehozásra kerül a reformkor hagyatékának, a dunai államszövetségnek létrehozása, melyben a tagállamok lemondanak szuveneritásukról és önrendelkezésükről a történelmi múltra tekintettel a központi állam javára, mely mindannyiunk közös érdekében képviseli érdekeiket az Erős Európa jegyében. A föderális státusszal bíró tagállamok egy-egy képviselőt delegálnak a dunai államszövetség parlamentjébe, melynek székhelye Felcsút, a nemzeti együttműködés fővárosa.

2011. február 1. és március 1. között: A nemzetközi együttműködés jegyében közös történelmi egyház létrehozása (ezentúl: Fideológus Egyház), melynek feje a dunai államszövetség elnöke (az anglikán egyház mintájára). Mindeközben, mivel a nemzetközi együttműködés újabb szintjére lépett, és a tagállamok föderális helyzetükről lemondanak és helyette kulturális autonómia státuszt kapnak, melyen belül gyakorolhatják saját nyelvüket, a közigazgatás alsó és az oktatás alsó- és középfokán, továbbá családjukban és az egyházi liturgiákon.

2011. március 1. és április 1. között: Az együttműködést nehezítő Európa Parlament, Európa Bizottság és egyéb túlzottan is költséges, bürokratikus szervek feloszlatása, helyükre az Egységes Polgári Hatóság kerül, melynek 2 tagját a dunai államszövetség kormánya, és egyet az EU elnöke választja, egy pedig maga az EU elnöke. Tagjait 9 évre választják és visszahívhatlanok (kivéve az EU elnöke által azonnali hatállyal), és bárkit visszahívhatnak, aki feladatát nem az együttműködésnek megfelelően látja el. Rendeletalkozási joga van, mely rendeletekhez kell igazítani az EU rendeleteit, irányelveit, ajánlásait és határozatait.

2011. április 1. és május 1. között: Törvénymódosítással az EU elnökét 9 évre választják és visszahívhatatlan, utódját ő maga jelöli meg és arra alkalmas személy hiánya esetén mandátuma újabb 9 évvel meghosszabbodik. Váratlan halálára felkészülve, a méhkasok királynő nélkül maradásának tapasztalataiból kiindulva a pulzusát érzékelő receptor alapján a vezető nélkül maradt EU megsemmisíti önmagát. A törvény március 31.-én lép hatályba.

2011. május 1. és június 1. között: A kommunikáció és együttműködés javítása érdekében közvetítő nyelv bevezetése az EU-n belül, melynek alapját a magyar és a dakota nyelv ötvözése adja. Általános alannyá lép elő az "az emberek", és bevezetik a "sötét múlt időt", mely az elmúlt 8 évre vonatkozik

2011. június 1 és július 1. között: Kulturális reformok, ennek keretében emlékmű állítása a Fülkének, melyben a forradalom történt. A nemzetközi gyászindulónak az Öszödi beszéd felvételét állapítják meg, Himnuszunk Orbán Viktor április 26.-ai beszédének előadása a felcsúti asszonykórus által. A hónap végéig kidolgozásra kerül a 184 napos terv, melynek eredményeként december 31.-ig az USA államainak kétharmadában a Fidesz helyi képviselői átveszik az elnöki posztot. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr562554829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transformer2 2011.01.02. 20:25:12

Hard... :D
De jó lesz majd nekünk... :)
süti beállítások módosítása