Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Itt a vég

2011.02.14. 21:52 Member

http://index.hu/video/2011/02/14/orban_egyetlen_orszagtol_sem_fogadunk_el_kioktatast/

Kommentárra sem érdemes, ez itt a vég. Ez nem EU elnökség, ez az Európai Unió diktatúra alá hajtása, egy tapasztaltabb, sőt, demokratikusabb közösség döntésének semmibe vétele! Legszívesebben lefordítanám és átküldeném pár EU tag ország miniszterelnökének.

MÁS: Ma voltam Dunaegyházán, egy csendes, 1560 fős vidéki faluban. A kormány nem csak megszorította mind a települési-, mind a kisebbségi önkormányzatot, de négy év múlva már ezek sem lesznek, egy elöljáró fogja képviselni a települést egy másik településnél! Mi ez a baromság? Egy 500 fős település esetében még nagynehezen lenyelném a döntést, de miért éppen 2500 alatt húzták meg a vonalat? Ez a vidéki embernek, annak munkájának és erőfeszítéseinek az arculköpése! Eddig azon fáradtak, hogy gyermekeiket helyben tanítsák, hogy a település problémáit együtt megoldják, mostantól ennek vége.

Egyre inkább úgy érzem, ebből előrehozott választások lesznek. Akik szerint nagy gáz van, kérem, a hamarosan kézhez kapott alkotmányozós kérdőív mellé a válaszborítékba mellékelje a véleményét! Ez már nem arról szól, hogy ki lesz a váltópárt, az MSZP, a Jobbik, az LMP, vagy egy nevető negyedik! Ez már a demokráciáról, a közös értékeinkről!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orban viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr652661690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása