Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Ez minimum feljelentést érdemelne

2011.11.07. 18:25 Member

Más elnézést, kedves Lenhardt Balázs, lehetsz „Töretlen hittel ember és magyar" (ez van a csóka Wass Albertes házkapujára vésve), nincs jogod egyetlen ember méltóságát sem meggyaláznod és egyetlen emlékmű kegyeletét sem megsértened.

Ki is volt Károlyi Mihály? Az első köztársasági elnök, aki az első világháborút követően általános választójogot hirdetett, Jászi Oszkárral együtt területi autonómiát ígért a kisebbségeknek (ők ezzel nem éltek), kiterjesztette a társadalombiztosítást és a szociális ellátást, odavert a Magyarok Országos Véderő Egyesületének és a Kommunisták Magyarországi Pártjának. Ezt követően valóban furcsán veszi ki magát, hogy a II. vh- idején a különutas magyar szocializmusban bízott és nem tartott kellő távolságot a szovjetektől, de ennyi erővel a konzervatívból kommunistává érő Szekfű Gyula is leköphető volna. Abban a korban lehet, hogy én is a szovjetben bíztam volna a Horthy és Szálassi-féle vezetések után, mint egyetlen felszabadító alternatívában, a fene sem tudja, szerintem még mindig előbb a szélsőbal, mint a szélsőjobb, bár a fene sem tudja, nem éltem akkor. De ezek még mindig nem indokolják szobrának megalázását, történelmünk része Károlyi alakja, ne legyünk már ennyire "magyarok", hogy csak a hibáit rójuk fel neki.

1 komment

Címkék: jobbik károlyi mihály lenhardt balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr903361588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.11.08. 22:38:29

Ilyen az amikor a gyűlölet teljesen elvakítja az embereket.
süti beállítások módosítása