Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Eltűnik a térképről?

2011.11.24. 14:51 Member

Kabaré. Tényleg ez az egyetlen szó arra, amit a politikai vezetés kemény(narancs)magva művel Esztergomban. Mindez elkezdődött a "nem adom az irodát" hisztivel, amit a testületi ülések skippelése és a saját, "határozatképes" részülések követtek. Amondó vagyok, hogy ezen település állapota fejezi ki a leghatározottabban a kormány valódi attitűdjét.  És természetesen ennek az attitűdnek a levét az istenadta nép szívja meg, nincs közvilágítás, közétkeztetés, internet, hamarosan bedől a fűtés. Esztergom a Fidesz időgépével visszautazik a középkorba, vagy talán abba a jövőbe, amit a tekintélyelvű és pazarló felfogásukkal, pénzügyi és szakmai dilettanizmusok hoz majd minden településre, ahol jelen vannak. Rég nem értem, miért kell pártkatonáknak ellepnie az önkormányzatoknak, vagy ahol ez nem történik meg, ott miért a helyi kiskirályok foglalnak helyet, miért nincsenek emberbarát, kreatív szakemberek ezek körökben?

2 komment

Címkék: esztergom

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr113408573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

White SeeD 2011.11.24. 22:21:45

Nézzük a dolog jó oldalát:
Csökken a fényszennyezés.
A közétkeztetéses kaja amúgy is egészségtelen.
Internetet lehet lopni a nyílt routerekről.
Fűteni sem muszály, elég napi 8 órában testnevelést tartani.

Azért nincsenek kreatív emberbarát SZAKEMBEREK, mert demokrácia van. Ez egy olyan forma, ahol a sok agyatlan megválaszt egy hozzá nem értő, de mindent összeígérgető vezetői réteget. Akik aztán hozzánemértésüket palástolva mindenért az előző vezetést okolják, miközben jól megszedik magukat és rokonaikat, támogatóikat a megfelelő munkakörökbe helyezik.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.11.25. 07:59:34

@White SeeD: A közétkeztetést meg lehetne oldani az agglomeráció által termelt cuccokból, hogy legyen valami tápértéke is, tudom, naiv álom. Sőt, itt még határ menti piac is kialakulhatna.

Igazad van, csak mindennapos tesiről volt szó, de ez nem zárja ki, hogy egész napos is lesz. Nem ugrik be, melyik fajvédő ideológus mondta, hogy "penészvirágokkal nem lehet háborút nyerni", de úgy látszik, ezt a mangalicává hízott képviselők is jól tudják.

Szerintem veszélyes az is, W_S kolléga, hogy ezek a bizonyos SZAKEMBEREK sokszor nem tudják megszólítani a népet, mert
-Nem értenek a nyelvükön
-Egészen mást éreznek problémának, mint amit ők
Ezáltal csak egy olyan értelmiségi réteget fognak megszólítani, ami édeskevés a bejutáshoz. Ez éppen ebben a művészet, hogy légy szaki, de mégis, értsd meg, amit a pórnép akar.
süti beállítások módosítása