Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Spekulációs támadások Magyarország ellen

2011.11.26. 18:35 Member

Ne higgyetek az önmagukat kritikus értelmiségieknek nevező csalóknak, aki valami olyanmiről pampognak, hogy Matolcsy György csak a láthatatlan ellenség politikai eszközéhez nyúlt, amely olyan jól szervezett és alattomos, hogy eddig szem elől tévesztettük, de muszáj összefognunk és elpusztítani azt. A spekuláció sem a pénzügyi világ egy sajátos szelete, mely adott cégek, termékek, devizák és államok értékpapírjainak értékét becsüli meg és ezáltal a nyereség reményében kereskedelmet folytat velük, hanem kérem szépen, egy modern fegyverkezési forma a feltámadó nemzetállamok ellen.

Fent látható a spekuláns mintapéldánya, izraeli titkos laboratóriumokban tenyésztik őket befogott keresztény gyermekek beoltásával (hasonlóan a törökök janicsár képzéséhez), melynek hatására a porcsszövet, különösen az orré, megnyúlik, a fityma végéről a bőr lemálik. A következő művelet az agy kiműtése és chippel helyettesítése, ennek eltakarására szolgál a kipa nevű, tanksapka szerepet betöltő megtévesztő ruhadarab. Ezeket az embereket, pontosabban már csak androidokat szigorú L. Ron Hubbard-ot megcáfoló módszerekkel idomítják a pénztranzakciók lebonyolítására, a pénz ösztönös kiszagolására, amellyel folyamatosan vásárolják fel a magyar vizet és földeket. Legfőbb ismertetőjegyük, hogy mindannyiuknak szerepel Gyurcsány Ferenc a családfáján, illetve, hogy elpusztulnak az elvonási tünetekben, ha nem nézhetik egy héten legalább egy órát az ATV-t. Beazonosításuk egyre nehezebb, hiszen már közöttünk járnak, átvették a szokásainkat és TÁMADNAK! TÁMADNAK FOLYAMATOSAN, SPEKULATÍVAN!! ISTEN IRGALMAZZON NEKÜNK!!!

Szólj hozzá!

Címkék: spekuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr753413655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása