Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

"Behekkelték magukat egy óvodába a szcientológusok"

2011.12.15. 09:25 Member

Teljesen ledöbbentem ma reggel, itt a cikk, amit ajánlok mindenki figyelmébe. A történet röviden annyi, hogy ezek a csupa jóindulat emberkék játékokat vittek adományként az egyik óvodába, majd arra kérték a vezetőséget, hogy az adományozó neve kerülhessen ki a faliújságra.

Van egy kis bibi ebben az egész sztoriban, és nem hinném, hogy L. Ron Hubbard nézeteit átírták volna azóta. A szcientológia a gyerekeket apró felnőtteknek tekinti, akikből ugyanúgy elő lehet életkortól függetlenül hozni a tudást (ami sok pénzbe kerül, gondolom erre megy ki a játék), a lényegre térve: Nem támogatják sem az óvoda ilyen típusú rendszerét (mivel nem gyerekekként ismerik el őket), általában auditorral foglalkoztatják őket, játékok nélkül (kivéve a gyurma, de azt felnőttek esetében is alkalmazzák).

Végeredményben azt akartam ezzel mondani, hogy ez egy meglehetősen kétszínű lépés volt, mivel éppen azért zárták be Németországban is az "óvodáikat", mert képzett óvónő és játékok nélkül "nevelték" a gyerekeket. Magánszemélyként adományozhatnak, az egyház nevének feltüntetése nélkül, hiszen a szcientológus is ember, de a saját nézeteinket ne köpjük szembe az újabb áldozatok becserkészéséért. Köszönöm előre is, akármelyik ORG is olvassa ezt.

2 komment

Címkék: szcientológia

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr703465226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2011.12.16. 09:43:42

Ezek a szientológusok vagy mik elmehetnek a napba!

Ezért ez ocsmány húzás volt (már az is undorító, hogy kérték a nevük feltüntetését egy adományozásnál mint reklám)...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.16. 10:11:43

@Mangekyo22: Németországban nem véletlenül nem élhet a passzív választójogával az, aki tagja volt a mára ott betiltott egyháznak. Tudják, hogy csak érdekből cselekszenek.
süti beállítások módosítása