Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Fellélegezhetnek a Heineken rajongók

2012.04.23. 13:44 Member

Az Emberi Jogok Európai Bírósága felmentette kedves honpolgárunkat, aki a Munkáspárt2006 színeiben vörös csillagban szaladgált az utcán. Egyrészt még kis porpafingó voltam, amikor az eset történt, így az eredmény várható volt, másrészt az indoklás a legviccesebb, ezek szerint a vörös csillagnak több jelentése van, ezért a szvasztikával ellentétben nem szabad tiltani. Igaz, hogy az ókori rómiaiak és a hindu vallás hívei is kedvelik a szimbólumot és vélhetően nem népirtást értettek alatta (sőt, Kurosaki Ichigo bankai-jában is jelen van, mégsem tiltották be a Bleach-et :)), de ettől függetlenül a mi európai agyunkban már csak a holokauszt ugrik be róla.

Könyörgöm, egy jelkép betiltása nem hogy megszüntetné, erősíti a jelenlétet, igazolja a hülye 30s évek nosztalgiázóinak, hogy el vannak nyomva! Ki kell venni alóluk a lovat, semlegesíteni kell a szimbólumot, hogy már ne legyen menő. Higgyétek el, nem fog tömegesen megjelenni a vörös csillag, sőt, szerintem ezentúl politikusok sem fogják hordani.

1 komment

Címkék: vörös csillag

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr924468371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.04.24. 14:47:17

Azzal ugyan vitáznék, hogy a politikusok nem hordanák nagymellűen, de azzal egyetértek, hogy ma már inkább a kisgyerekek számára "divatos" cuccok lettek, mintsem elrettetnő jelképek....
süti beállítások módosítása