Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Újabb konszolidált távozott a Jobbikból

2012.04.25. 21:43 Member

Legtöbbek számára már az is radikális, amit Endrésik Zsolt képvisel, de én azt mondom, ennek mérsékelt radikalizmusnak (hej' be szép oximoron) még van helye a parlamentben. Pősze Lajos is anno azért távozott a pártból, mert ő úgymond a "cigánybűnözés" és "cionizmus" kérdésköröket kevéssé tartotta fontosnak. Persze nem tagadom, ez árulás, és az árulás bűn, nekünk is van pár szivárogtatónk, konkrétan a 168 óra felé, aki ha végre lebukna, kitaposnám a belét.

A barikád.hu-n megjelent Zsolt levelezése, aminél csúnyább lebukást képzelni sem tudok (eléggé bájos a "gyurcsányt istenítik!" felkiáltás, néha szerintem is ír kurvajókat a Feri, de többségében egy kozmopolita vállalkozónak tartom), ebből az látszik, hogy a párt radikális szárnyát akarták ledózerolni (Szegedi Csanád és gondolom Baráth Zsoltot is), amit megköszöntem volna neki, mint elempés, de ha a Jobbik tagja volnék, valószínűleg azt mondtam volna neki, amit a mi kis kedves hülyénk esetén is gondoltam: Kivágja maga alól a pártot.

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr424473668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása