Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Sajnos igazuk van

2012.05.07. 16:50 Member

Valószínűleg én is magam alatt lennék a helyükben, így továbbtanulni gyakorta lehetetlen lesz. Persze nem feledem, a fenének kell ennyi bölcsész, a bölcsész területek másodképzésnek jók, de akkor miért nem rögtön az elején teszik vonzóvá a szakmunkásképzést és könnyítik meg ott az érettségizést, ha szakmunkásokra (és mérnök szakosokra) van szükség? Ismerek olyan villanyszerelőt, aki él-hal az irodalomért, ilyen emberekre az országnak szüksége van, a képzettség véd a demagógiával szemben... Igaz, Viktor?

1 komment

Címkék: felsőoktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr944494394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acchan 2012.05.07. 20:38:09

Eléggé elszomorított az a videó, de megértem őket... Anya azt mondta akkor, amikor felröppentek az első "reform" ötletek a felsőoktatással kapcsolatban, hogy örül, hogy tesóm és én nem most állunk a felvételi előtt. Hát igen.
süti beállítások módosítása