Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Milyen a jó földesúr?

2012.05.17. 15:00 Member

Eljutottunk oda, hogy lassan a 30s évek cselédjeinek szintjén kezelnek egyeseket, megfosztva minden méltóságuktól. A közmunkás jó munkás, mert a munka törvénykönyvének töredéke vonatkozik rájuk, igaz, utóbbit is szétforgácsolták rendesen, júliustól mindenki rabszolgája lehet a nemzeti együttműködés rendszerének haszonélvezőinek.
A kérdés persze adott, meddig leszünk birkák? Meddig féltjük összekuporgatott morzsáinkat annyira, hogy a rövidtávú veszteséget se vállaljuk? És mikor kapjuk már össze magunkat annyira, hogy kikaparjuk pár szociális dominanciától dagadó mellű őrült szemét? Mert a Jobbik rossz felé mutogat, itt nem etnikai konfliktus okozza a bajt, hanem a dilettáns, csak pénzlopásra tervezett gigaoligarchák, akik mint mindenre immunissá vált piócák élősködnek a nemzet testén, abban a tudatban élve, hogy ők a test. Pedig őket csak táplálják a dolgos kezek, mint a kakukkot a mostohaszülei.

Szólj hozzá!

Címkék: közmunka embertelen

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr294522384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása