Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Kövér menjen el nyaralni!

2012.07.16. 08:40 Member

Egyszerűen nem bírom nézni, ahogyan szenved. Nem elég, hogy mindenkit hülyének tartott az utóbbi időben, az ellenzéktől az RMDSZ-ig, most eljutottunk oda, hogy az LMP közgépes akcióját helyezte egy szintre a Magyar Gárdával. Gondolom nem kérdés, ez mindkét oldal számára sértés, mi nem vonulgatunk mélyszegény településeken, amíg ki nem robban a valódi etnikai konfliktus, ahogyan ők sem szoktak "jó liberális módjára naplopni". Orbán és Matolcsy elmentek feltölteni az akkumulátoraikat, azt hiszem, neki is fontolóra kellene venni a gőz kiengedését, hátha a langymeleg vízben, az aranyeret bizseregtetve eszébe jutna, hogy egy közjogi méltóságnak, a Magyar Országgyűlés elnökének nem ildomos ilyen gyűlölettel fröcsögni mindenki másról, ez egy egyszeri képviselőnek, szóvivőnek vagy a frakcióvezetőnek mehet, de egy olyan személynek, aki elméletileg semlegességet és egyenlő bánásmódot tanúsít minden frakció iránt, eléggé bizarr, bár Schmidt lemondása után a köztársasági elnök szerepébe sem tudta kellően beleélni magát, mit is várok.

Ezzel megint csak megerősítést nyert a feltételezésünk, hogy a Közgép és a Fidesz neve igencsak összeforrt, talán a Strabaggal is, lehet játszani azzal, hogy most 1-2 alkalommal leszólunk, hogy "ezt a közbeszerzést buktassák meg, van még 39 másik", de ezt a magyar nép nem veszi már be, Hofi óta tudjuk, hogyan is megy ez az úri huncutság! A volt szobatársak lehetnek még cellatársak is. :)

1 komment

Címkék: Fidesz Kövér László

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr714659138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.07.16. 11:12:10

Kósa-ellenes firka Debrecen főterén!
Kezd betelni a pohár a fellegvárakban is.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2635_20_mit_is_jelent_debrecenben
süti beállítások módosítása