Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Ne húzz újat Simicskával!

2012.09.08. 20:29 Member

anonymous-promises-payback-for-trademarked-anonymous-logo.jpg_600x450

Az Anonymous egy kihasználatlan szervezet. Egy rakás informatikában jártas fiatal, akinek egyik oldalról elege van a korrupt világból, másik oldalról szeretnék magukat megmutatni, mert sajnos manapság erre nem sok lehetőség nyílik. Az ötlet jó, lehetetlenítsünk el a technikát kihasználó ellenséges intézményeket, pl. a tőzsde, máskor ennek viszont semmi értelme, lásd Alaptörvény átfirkantása. Igazából ezzel ki is mondtam, mi a bajom a mozgalommal, nagyritkán bemutatják nagy összejöveteleken, hogy vannak, és fikázzák az ACTÁ-t vagy a szcientológiát, de tevékenységük java túlterheléses támadás, ami kevés vizet zavar.

De a mai esemény aggasztó, aki a Közgéppel újat húz, azt a terrorelhárítók viszik el. Egyszerű dunaújvárosi diákokra törik az ajtót és teszik őket közönséges bűnözőkké, miközben éppen, hogy ők vállaltak harcot a közönséges bűnöző politikai elittel. És ez vérlázító. Aki beszól, mert már unja, hogy a tőke egyre kevesebb kézben összpontosul és lassan igaza lesz Marxnak, az dögöljön meg cellában, de legjobb esetben is legyen közmunkás jobbágy.

Ez az ország tényleg egy vicc.

3 komment

Címkék: anonymous

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr194763499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.09.08. 21:45:16

Bocsi, de ebből az Anonymus-ból már mindenkinek elege van. Az FBI-nak, a NASA-nak, Washington-ak, a Sony-nak, s te meg azt mondod, hogy "jaj szegény ártatlan gyerekek gonosz korrupt Zorbánka", mert az itteni "csoportjuk" egyszer szívatta Zorbánkát? Az Anonymus egy nemzetközi szervezet, amelynek tagjait nemzetközileg keresik, szóval...

Ezek 15-16 éves pattanásos bűnözők, akiket a fél világ hülyére verne... kivéve én, mert én pacifista vagyok, s emiatt annyira engem nem zavar, amit tesznek, de tény, amit tesznek, az ha nem is 100%-san, de 90%-san meg nem törvényes! Hiszen milyen szervezet az, akik csak poénból feltörik az USA legfőbb védelmi szervezetének a rendszerét?

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2012.09.08. 23:07:24

@Mangekyo22: "Ezek 15-16 éves pattanásos bűnözők" Höhö ezeken az elavult megjegyzéseken mindig jókat tudok röhögni.

" Hiszen milyen szervezet az, akik csak poénból feltörik az USA legfőbb védelmi szervezetének a rendszerét?"
Olyanok, akik megmutatják, hogy ők csak "poénból" fel tudják törni a rendszert. És ha ők képesek erre, akkor egyéb, sokkal veszélyesebb szervezetek is képesek feltörni és adatokat lopkodhatnak belőle.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.09.09. 07:40:46

@Mangekyo22: Azt gondolom te is látod, hogy az általad felsorolt szervek közül pl. a CIA és az FBI, pontosan ugyanúgy, mint nálunk a TEK, mindig azokat fogja el, akik betesznek a rendszernek, mondjuk úgy, hogy a pénz útjába állnak. Ideje volna véleményem szerint az IMF-el is játszaniuk egy kicsit. Nagy cégekről sem egyszer derül ki, hogy a harmadik világ országaiban embertelen körülmények között állíttatják elő a termékeiket.

Nekem a fejétől bűzlik a hal, amióta Julian Paul Assange-t is halálra akarják ítélni az USÁ-ban (izgalmas élete lesz Equadorban), kicsit sok kárt tett nekik a hadsereg anyagának kiszivárogtatásával.
süti beállítások módosítása