Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Kajászón már azé!

2012.10.21. 17:11 Member

largeimage.jpg_612x400

Nem menekülhetnek a földéhes spekulánsok, akik a legjobb esetben is csak a könnyű haszonszerzésért adják bérbe azoknak, akiknek ők maguk jónak látják. Így lehet kiépíteni egy hűvéri-haveri rendszert, aki majd 2014-ben szépen visszacsurgat valamit, persze nem az adófizetőknek, akikből degeszre híznak, hanem a hűséges (állam)pártnak. De ennek a mai nappal vége, a helyi gazdák és az elempés Szabó Rebeka birtokba vették és művelni kezdték a nem éppen szabályosan elnyert területet. Egy "belvárosi kávéházi liberálisnak" kell megmutatnia, hogy mi jár a gazdáknak, neki kell a népi írók nyomdokain igazságot szolgáltatnia?

Magyarországon nem volt soha egészséges birtokviszony, gazdag földesurak, horthysta nagygazdák, kommunista díszpintyek és ma narancsos oligarchák akadályozzák meg, hogy a földet az tegye termékennyé, aki évszázadokon keresztül ereiben hordozta ennek tudását. A héten fontos lépés történt az igazságtalanság felszámolására és talán kicsit megértettek abból, amit Ángyán mondott, "Önfoglalkoztatás vagy halál". Tessék tisztességgel dolgozni a szeretett Haza veteményeseiben, nem egy kényelmes szobában konyakozgatva várni, hogy jókor adjam el a kukoricát, lehetőleg minél messzebb a magyar piactól.

Szólj hozzá!

Címkék: föld

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr914861352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása