Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Vágó Úr és a marakodás

2014.01.05. 19:09 Member

Egyszerűen zseniális, nincs is erre a jobb szó, amit az online médiumok művelnek az LMP-vel. Mintha minden percben arra törekednének, hogy a pártba kettőt rúgjanak és a többi gyökér közé besorolják, miközben fél- vagy negyedinformációkkal bírnak.

Az LMP egy olyan jelöltállítási szabályzatot alkotott meg az OEVK, OGY és EP képviselők választására, ami véleményem szerint sehol máshol nincs. Előbbi esetében többszöri megerősítés, az OGY-be több fordulós, minden jelölt számára egyenlő esélyt nyújtó jelölés (ha valakit egy ember jelölt, máris felkerült a listára és ugyanúgy a kongresszus bizalmától függött pozíciója, mint a régi képviselők esetében), az EP képviselőknél a kisebb lista miatt csak az első helyek eldöntése volt kérdéses. Sok új névre számítok, akiknek lehet esélye a bejutásra Schiffer, Mile, Osztolykán, Szél Berni és Lengyel Szilvi mellett, Vágót pedig akár még az OPT is javasolhatja, miként Schiffer azt az indexnek elmondta. Ami biztos, hogy Vágó fáradhatatlanul dolgozott a fiatalok megszólításán és mindig odatette magát, sokszor alig élt a fáradtságtól. Bízzunk benne, hogy nem adja fel, az országnak szüksége van egy új Petőfire.

Szólj hozzá!

Címkék: LMP Vágó Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr555736376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása